ته چین؛

طرز تهیه بستنی نارگیل و انبه

کد خبر: ۸۱۲۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹ 02 July 2018
تعداد بازدید : 551
کد خبر: ۸۱۲۸۸۶
|
۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹ 02 July 2018
|
5293 بازدید

مواد لازم:
سه عدد انبه
خامه با 35% چربی یک و یک دوم پیمانه معادل 360 گرم
شیر غلیظ و شیرین شده 397 گرم
کرم نارگیل یک پیمانه معادل ۲۴۰ گرم
نارگیل یک قاشق چایخوری معادل 5 گرم

بازدید 5293
بستنی نارگیل و انبه با استفاده از انبه، خامه و کرم نارگیل تهیه میشود تا جایگزینی خوشمزه نسبت به بستنی های دیگر باشد. طرز تهیه این بستنی خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری