ته چین؛

طرز تهیه بستنی نارگیل و انبه

کد خبر: ۸۱۲۸۸۶
تاریخ انتشار: ۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹ 02 July 2018
تعداد بازدید : 551
کد خبر: ۸۱۲۸۸۶
|
۱۱ تير ۱۳۹۷ - ۱۰:۰۹ 02 July 2018
|
5300 بازدید

مواد لازم:
سه عدد انبه
خامه با 35% چربی یک و یک دوم پیمانه معادل 360 گرم
شیر غلیظ و شیرین شده 397 گرم
کرم نارگیل یک پیمانه معادل ۲۴۰ گرم
نارگیل یک قاشق چایخوری معادل 5 گرم

بازدید 5300
بستنی نارگیل و انبه با استفاده از انبه، خامه و کرم نارگیل تهیه میشود تا جایگزینی خوشمزه نسبت به بستنی های دیگر باشد. طرز تهیه این بستنی خوش طعم را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟