ته چین؛

دستور پخت بادمجان کبابی با سس سماق

کد خبر: ۸۱۳۳۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۹ 03 July 2018
تعداد بازدید : 1278
کد خبر: ۸۱۳۳۶۸
|
۱۲ تير ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۹ 03 July 2018
|
11434 بازدید

مواد لازم:
یک بادمجان
یک حبه کامل سیر
یک چهارم پیمانه بادام سرخ شده
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک قاشق چایخوری سماق
یک لیمو
نمک و فلفل

بازدید 11434
در این ویدیو دستور پخت بادمجان کبابی با سس سماق را می بینید؛ غذایی مخصوص گیاهخواران و بسیار خوشمزه.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟