ته چین؛

طرز تهیه سس پنیری برای ناچو

کد خبر: ۸۱۳۷۳۸
تاریخ انتشار: ۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵ 05 July 2018
تعداد بازدید : 25894
کد خبر: ۸۱۳۷۳۸
|
۱۴ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۰۵ 05 July 2018
|
43538 بازدید

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق غذاخوری آرد
یک پیمانه شیر
هفت برش پنیر فرآوری شده آمریکایی
نصف قاشق چایخوری نمک

 

بازدید 43538
در این دستور غذا طرز تهیه سسی غلیظ با پایه پنیر برای ناچو یا هر نوع دیگری از چیپس آموزش داده می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟