ته چین؛

طرز تهیه بیف آسیایی سرخ کرده

کد خبر: ۸۱۴۳۵۶
تاریخ انتشار: ۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۰ 07 July 2018
تعداد بازدید : 585
کد خبر: ۸۱۴۳۵۶
|
۱۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۸:۴۰ 07 July 2018
|
5924 بازدید

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری روغن گیاهی
نیم کیلوگرم گوشت گاو بریده شده به رشته‌های یک سانتی
نصف پیمانه بروکلی تازه
یک عدد فلفل دلمه‌ای بریده‌ شده رشته‌ای
دو عدد هویج نازک بریده شده
یک عدد پیازچه خرد شده
یک قاشق چایخوری سیر ریز شده
دو قاشق غذاخوری سس سویا
دو قاشق غذاخوری دانه کنجد برشته شده

 

 

بازدید 5924
در این دستور پخت غذایی آسیایی با تکه‌های گوشت باریک که سریع سرخ می‌شوند همراه سبزیجات و ادویه‌های مخصوص غذایی آسیایی تهیه می‌شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟