ته چین؛

طرز تهیه مارشملو خانگی

کد خبر: ۸۱۷۲۸۹
تاریخ انتشار: ۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۹ 17 July 2018
تعداد بازدید : 7523
کد خبر: ۸۱۷۲۸۹
|
۲۶ تير ۱۳۹۷ - ۱۹:۴۹ 17 July 2018
|
22653 بازدید

مواد لازم:
یک پیمانه شکر قنادی
یک پیمانه شکر
يک قاشق غذاخوري نشاسته ذرت
سه چهارم پیمانه آب
نصف پیمانه آب سرد
یک چهارم پیمانه ژلاتین بدون طعم افزودنی
دو سفيده تخم مرغ
یک قاشق چایخوری وانیل

بازدید 22653
مارشملو نوعی آب‌نبات نرم است که از مخلوط ژلاتین و سفیده تخم‌مرغ و شکر یا شیره نشاسته تهیه می‌شود و بافتی اسفنجی دارد. مارشملو گاه به‌صورت برشته ‌شده نیز مصرف می‌شود. از این آب نبات در انواع دسرها استفاده نیز می شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟