مفید صفحه خبر نسخه موبایل
کیان صفحه خبر نسخه موبایل

ته چین؛

دستور پخت گوشت کبابی لندنی

کد خبر: ۸۱۷۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰ 19 July 2018
0 seconds of 0 secondsVolume 90%
Press shift question mark to access a list of keyboard shortcuts
میانبرهای صفحه کلید
پخش/توقفSPACE
افزایش صدا
کاهش صدا
پرش به جلو
پرش به عقب
زیرنویس روشن/خاموشc
تمام صفحه/خروج از حالت تمام صفحهf
بی صدا/با صداm
پرش %0-9
00:00
00:00
00:00
 
تعداد بازدید : 844
کد خبر: ۸۱۷۸۴۴
|
۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰ 19 July 2018
|
5560 بازدید

مواد لازم:
يک حبه سیر
یک قاشق چایخوری نمک
سه قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری آویشن خشک شده
دو کیلوگرم گوش

بازدید 5560
گوشت کبابی لندنی غذایی انگلیسی است که در دستور پخت آن گوشت در سس مخصوص خیسانده، کباب و سپس قطعه قطعه می‌شود. این غذا روی منقل گریل آماده خواهد شد.

تابناک را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید

اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
رشد قیمت دلار با مذاکره با آمریکا متوقف می شود؟