ته چین؛

دستور پخت گوشت کبابی لندنی

کد خبر: ۸۱۷۸۴۴
تاریخ انتشار: ۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰ 19 July 2018
تعداد بازدید : 844
کد خبر: ۸۱۷۸۴۴
|
۲۸ تير ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۰ 19 July 2018
|
5500 بازدید

مواد لازم:
يک حبه سیر
یک قاشق چایخوری نمک
سه قاشق غذاخوری سس سویا
یک قاشق غذاخوری سس گوجه فرنگی
یک قاشق غذاخوری روغن گیاهی
نصف قاشق چایخوری فلفل سیاه
نصف قاشق چایخوری آویشن خشک شده
دو کیلوگرم گوش

بازدید 5500
گوشت کبابی لندنی غذایی انگلیسی است که در دستور پخت آن گوشت در سس مخصوص خیسانده، کباب و سپس قطعه قطعه می‌شود. این غذا روی منقل گریل آماده خواهد شد.
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟