مواد لازم:
نصف پیمانه برنج دم بلند
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک پیمانه آب
یک چهارم پیمانه شکر سفید
یک و یک سوم پیمانه شیر
یک هشتم قاشق چایخوری دارچین
نصف قاشق چایخوری وانیل
یک زرده تخم مرغ بزرگ
یک قاشق غذاخوری کره سرد
دو قاشق غذاخوری گیلاس خشک شده
در این دستور غذا طرز تهیه شیر برنج که به نام پودینگ برنج شناخته میشود آموزش داده میشود. تفاوت پودینگ برنج با شیر برنج در اضافه کردن میوههای خشک مانند کشمش و گیلاس و طعم دهندههایی مانند دارچین است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.