رقابتی‌ترین دانشگاه جهان

کد خبر: ۸۲۲۱۵۱
|
۱۲ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۴۶ 03 August 2018
|
2953 بازدید

براساس آخرین رتبه‌بندی‌ها و پژوهش‌های صورت گرفته، دانشگاه استنفورد با ضریب پذیرش 4.7 درصد، به عنوان رقابتی‌ترین دانشگاه جهان شناخته می‌شود.

به گزارش فارس، براساس نظام رتبه بندی کیو.اس، دانشگاه استنفورد به عنوان دومین دانشگاه برتر آمریکا و جهان در سال 2019 شناخته شد.

دانشگاه استنفورد یکی از معتبرترین دانشگاه‌های جهان است که در استنفورد، در نزدیکی شهر سانفرانسیسکو در ایالت کالیفرنیا در کشور ایالات متحده آمریکا قرار دارد.

این دانشگاه در سال 1885 به دست لیلند استنفورد و همسرش ساخته شد و در سال 1891 فعالیت خود را آغاز کرد.

این زوج دانشگاه را به یاد پسرشان که در 16 سالگی بر اثر تیفوئید درگذشته بود، ساختند.

لیلند استنفورد زمین‌های کشاورزی خود را برای این کار اختصاص داد تا ایالت کالیفرنیا مرکز دانشگاهی بزرگی داشته‌باشد.

دانشگاه استنفورد براساس آخرین رتبه‌بندی تایمز، در هر دو زمینه علوم انسانی و مهندسی، برترین دانشگاه جهان است.

همچنین این دانشگاه با ضریب پذیرش 4.7 درصد، به عنوان رقابتی‌ترین دانشگاه جهان شناخته می‌شود.

براساس آمار موجود، تعداد دانشجویان این دانشگاه در حدود 16 هزار و 300 دانشجو و اعضای هیئت علمی آن نیز حدود 1800 نفر است.

تعداد 7 هزار و 60 نفر دانشجوی دوره‌های مقدماتی ثبت‌نام‌شده و حدود 9 هزار و 300 دانشجوی تحصیلات تکمیلی از ایالات متحده و سایر نقاط جهان است.

این دانشگاه 7 دانشکده با گرایش‌های بسیار متنوعی دارد؛ دانشکده مدیریت، دانشکده مهندسی، دانشکده پزشکی، دانشکده علوم زمین، انرژی و محیط زیست، دانشکده علوم انسانی، دانشکده آموزش و دانشکده حقوق از دانشکده‌های دانشگاه استنفورد هستند.

دانشگاه استنفورد دانشجویان بین المللی بسیاری دارد، اما منابع مالی محدودی برای کمک به این دانشجویان بین المللی در اختیار دارد.

کارشناسان تأکید می‌کنند، متقاضیان باید در فرم ثبت نام خود این مورد را از دانشگاه درخواست کنند تا صلاحیت او برای دریافت کمک هزینه تحصیلی بر اساس وضعیت خانوادگی او مورد بررسی قرار گیرد.

دانشجویان بین المللی که در زمان ثبت نام خود درخواست اخذ کمک هزینه را ارائه نکرده باشند، در طول سال های تحصیلی خود نمی‌توانند این درخواست را داشته باشند.

همچنین، طیف گسترده‌ای از انواع خوابگاه‌ها توسط این دانشگاه ارائه می‌شود که دانشجویان می‌توانند با توجه به وضعیت و شرایط خود یکی از این خوابگاه‌ها را انتخاب کنند.

خوابگاه دانشجویان کارشناسی، دانشجویان کارشناسی ارشد، دانشجویان متأهل با فرزند، دانشجویان متأهل بی فرزند و دانشجویان ناتوان جسمی از جمله انواع خوابگاه‌های دانشگاه استنفورد است که به هر دانشجو براساس شرایط ویژه خود اختصاص می‌یابد.

فارغ‌التحصیلان دانشگاه استنفورد شمار زیادی از شرکت‌های بسیار مؤفق بین‌المللی از جمله گوگل، یاهو، اینستاگرام و نایک را تأسیس کرده‌اند.

دانشگاه استنفورد در منطقه دره سیلیکون در ایالت کالیفرنیا واقع است و بسیاری از شرکت‌های معتبر در زمینه فناوری اطلاعات توسط فارغ‌التحصیلان این دانشگاه تأسیس شده‌اند.

از مشهورترین این شرکت‌ها می‌توان به سان مایکروسیستمز، هیولت پاکارد، یاهو، گوگل، الکترونیک آرتز و سیسکو اشاره کرد.

گردش مالی شرکت‌هایی که توسط فارغ‌التحصیلان این دانشگاه تأسیس شده‌اند سالانه 2.7 تریلیون دلار، معادل دهمین اقتصاد قدرتمند جهان است.

براساس داده‌های موجود، شصت برنده جایزه نوبل و هفت برنده مدال فیلدز از جمله دانشجویان، استادان یا کارکنان دانشگاه استنفورد بوده‌اند.

سیمین دانشور، امید کردستانی(مدیر مالی شرکت گوگل) و مریم میرزاخانی نخستین بانوی برنده مدال فیلدز در ریاضیات از برجسته‌ترین چهره‌های تحصیلکرده ایرانی در دانشگاه استنفورد هستند.

این بررسی در «topuniversities» منتشر شده است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟