ته چین

طرز تهیه نان سودای ایرلندی

کد خبر: ۸۲۲۳۹۶
تاریخ انتشار: ۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۴ 05 August 2018
تعداد بازدید : 1676
کد خبر: ۸۲۲۳۹۶
|
۱۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۴۴ 05 August 2018
|
8914 بازدید
بازدید 8914
نان سودا به نانی گفته می‌شود که در آن به جای مخمر سنتی از جوش شیرین برای عمل‌آوری نان استفاده می‌شود. تهیه این نوع نان از نان سنتی راحت‌تر و سریع‌تر است که سابقه آن به کشور آمریکا در قرن هجده باز می گردد. در نوع ایرلندی آن از دوغاب استفاده می شود تا مزه و طعم خاصی به نان بدهد.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
به نظرشما مذاکرات ایران و آمریکا در عمان چه نتیجه ای خواهد داشت؟