ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ روبن

کد خبر: ۸۲۲۹۸۰
تاریخ انتشار: ۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶ 07 August 2018
تعداد بازدید : 723
کد خبر: ۸۲۲۹۸۰
|
۱۶ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۴:۰۶ 07 August 2018
|
5832 بازدید

مواد لازم:
هشت عدد نان چاودار
نیم کیلو کلم ترش
هشت تکه گوشت نمک سود شده
هشت تکه پنیر سوئیسی
یک چهارم پیمانه کره

بازدید 5832
ساندویچ روبن از گوشت کنسروی، ساورکروت(کلم ترش)، پنیر سوئیسی و نان چاودار درست شده است. این مواد ابتدا گریل شده و سپس میان برش‌هایی از نان چاودار قرار می‌گیرند. این غذا توسط روبن کُلاکوفسکی، یک لیتوانیایی ساکن اوماها،آمریکا، اختراع شده است و در تمامی رستورانهای آمریکا سرو می شود.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟