ته چین؛

دستور پخت گولاش مجارستانی

کد خبر: ۸۲۳۷۴۰
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰ 10 August 2018
تعداد بازدید : 1429
کد خبر: ۸۲۳۷۴۰
|
۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰ 10 August 2018
|
8502 بازدید

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری کره
دو عدد پیاز
یک کیلو گوشت گردن گاو
دو قاشق غذاخوری پاپریکا
یک پیمانه آب یا آب گوشت

بازدید 8502
گولاش نوعی خوراک گوشت همراه با پیاز و رب گوجه فرنگی است که در اروپای شرقی رواج دارد. در این ویدیو دستور پخت این نوع خوراک ولی بدون رب گوجه فرنگی و فقط با استفاده از پاپریکا به رنگ قرمز و مزه خوشمزه را داشته باشید. ویدیوی این دستور پخت به همراه زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟