ته چین؛

روش پخت سبزیجات به سبک سووید

کد خبر: ۸۲۴۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶ 12 August 2018
تعداد بازدید : 2053
کد خبر: ۸۲۴۶۰۲
|
۲۱ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶ 12 August 2018
|
11205 بازدید
بازدید 11205
«پخت سوویدی / Beginning Sous Vide» یا کیسه پزی روش پختی نوین در آشپزی است. در این روش مواد غذایی داخل کیسه ای قرار داده شده و در ظرف آبی پخته می‌شوند. در این روش مواد غذایی در دمای پایین و مدتی طولانی پخته می‌شوند. این سبک پخت غذا فرانسوی است و حاصل آن مواد غذایی ترد و با پخت یکسان در داخل و بیرون مواد غذایی است در این ویدیو دستور پخت سبزیجات به روش سووید را ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟