ته چین؛

طرز تهیه تخم مرغ ماربلد

کد خبر: ۸۲۵۵۵۳
تاریخ انتشار: ۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۸ 15 August 2018
تعداد بازدید : 1783
کد خبر: ۸۲۵۵۵۳
|
۲۴ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۸ 15 August 2018
|
4554 بازدید

مواد لازم:
خامه پرچرب 600 میلی لیتر
هفت خوشه ژلاتین
دو قاشق غذاخوری شکر
دو قاشق غذاخوری شکلات
شش عدد تخم مرغ
یک قاشق چای‌خوری وانیل
یک کاسه پر یخ

 

 

بازدید 4554
در یک سری ویدیو می‌خواهیم مدل سنتی و قدیمی آشپزی که به دوران عصر ویکتوریا بر می‌گردد را نشان دهیم. از نحوه پختن تا استفاده از لوازم و مواد که در دستورغذاهای آنها بکار می‌رود. در این ویدیو طرز تهیه تخم مرغ ماربلد که پر شده با خامه، وانیل و شکلات است را نشان می‌دهیم که می‌تواند به عنوان یک میان وعده یا صبحانه خورده شود.
اشتراک گذاری