ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب رلی

کد خبر: ۸۲۵۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۵ 16 August 2018
تعداد بازدید : 8875
کد خبر: ۸۲۵۷۹۵
|
۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۵ 16 August 2018
|
15982 بازدید
|
۱
بازدید 15982
۱
«جوجه رُل» یا جوجه کباب رلی یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که طرفداران خاص خود را دارد و تهیه‌اش به نظر تا حدود دشوار می‌آید. طرز تهیه این کباب خوشمزه را با مرینیت خاص جوجه کباب‌های ایرانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۱۷ - ۱۳۹۹/۱۱/۰۶
عالی