ته چین؛

دستور پخت گوشت قلقلی ترش و شیرین

کد خبر: ۸۲۶۹۰۹
تاریخ انتشار: ۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 21 August 2018
تعداد بازدید : 657
کد خبر: ۸۲۶۹۰۹
|
۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 21 August 2018
|
5234 بازدید

مواد لازم:
نیم کیلو گوشت چرخ کرده
یک عدد تخم مرغ
یک چهارم پیمانه آرد سوخاری
یک عدد پیاز
یک پیمانه شکر قهوه ای
سه قاشق غذاخوری آرد
یک و نصفی پیمانه آب
یک چهارم پیمانه سرکه سفید
سه قاشق غذاخوری سس سویا

 

بازدید 5234
طعم ترش و شیرین معمولا در غذاهای آسیایی استفاده می‌شود. در این ویدیو استفاده از این طعم با گوشت قلقلی طعمی متفاوت و خوشمزه را ایجاد می‌کند. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک فرا بگیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟