هیات ۴۰ نفره از ولگاگراد روسیه وارد مازندران شد

کد خبر: ۸۲۷۱۳۴
|
۳۰ مرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۳۷ 21 August 2018
|
5637 بازدید

هیات 40 نفره ای از ولگاگراد روسیه به سرپرستی استاندار این منطقه صبح امروز سه شنبه وارد مازندران شد.

به گزارش ایرنا، این هیات در بدو ورود به مازندران از طریق فرودگاه ساری، مورد استقبال استاندار مازندران قرار گرفت .

بازدید از منطقه ویژه اقتصادی بندر امیرآباد، نشست با فعالان اقتصادی استان ، دیدار با استاندار مازندران و امضاء یادداشت تفاهم همکاری در بخش های مختلف از جمله برنامه های سفر یک روزه ' اندری ایوانوویچ بوچاروف' استاندار ولگاگراد و هیات همراه به مازندران اعلام شده است.

این دومین هیات از ولگاگراد روسیه است که در سال جاری به مازندران سفر می کند.

هیات اول به سرپرستی یکی از معاونان استاندار این منطقه اردیبهشت ماه امسال به مازندران سفر کرده بود تا مقدمات سفر استاندار و امضای یاداشت تفاهم همکاری را فراهم کند.

هیات قبلی علاوه بر دیدار رسمی با استاندار ، از بعضی واحدهای تولیدی ، صنعتی و کشاورزی و دانشگاه کشاورزی مازندران بازدید و در محل اتاق بازرگانی با جمعی از فعالان اقتصادی ، تجار و صادر کنندگان استان دیدار و مذاکره کرده بودند.

یک هیات بلندپایه ولگاگرادی هم سال 95 به مازندران سفر کرده بود.

مازندران نیز علاوه بر اعزام نمایندگانی به ولگاگراد در دو سال گذشته، تابستان سال پیش نمایشگاه توانمندی های اقتصادی در آن منطقه برپا کرده بود.

بر اساس گزارش های رسمی در آن نمایشگاه 41 واحد تولیدی و صنعتی مازندران و 2 شرکت از استان های دیگر کشور توانمندی های خود را در 50 غرفه در شهر ولگاگراد مرکز این استان به مدت پنج روز به نمایش گذاشته بودند.

پیش نویس تفاهمنامه همکاری میان مازندران و ولگاگراد هم در جریان برگزاری نمایشگاه اقتصادی تابستان سال پیش در دستور کار قرار گرفت و متن پیش نویس آن قبل از این مورد تایید مراجع ذیصلاح در ولگاگراد و همچنین وزارت امور خارجه کشورمان قرار گرفت.

ولگاگراد کجاست؟

استان ولگاگراد با 113 هزار کیلومتر مربع وسعت یکی از واحدهای فدرالی روسیه و مرکز آن شهر ولگاگراد است.
این استان در جنوب غربی روسیه واقع است و جمعیت آن حدود 2 میلیون و 700 هزار نفر است.

مسئولان اقتصادی و تجار مازندران معتقدند که این استان می تواند با استان ولگاگراد روسیه دارای تجارت پایاپای محصولات کشاورزی باشد و هم اکنون نیز بسترهای لازم برای این نوع تجارت در این دو منطقه وجود دارد.

به اعتقاد این مسئولان، کیوی، پرتقال، سبزی، گوشت مرغ، گل و گیاهان زینتی از جمله محصولات کشاورزی است که مازندران مازاد تولید دارد و می تواند آنها را با غلات ، کلزا ، سویا و روغن ولگاگراد معامله پایاپا کند.

داد و ستد پایاپای یک روش برای تجارت است که در آن کالاها یا خدمات به صورت مستقیم و بدون هیچ واسطه‌ای با کالا یا خدمات دیگر مبادله می‌شود و از هیچ نوع وسیله‌ای برای مبادله استفاده نمی‌شود.
مسئولان کشاورزی مازندران هم کشت فراسرزمینی در ولگاگراد را یکی از گزینه های مناسب برای گسترش روابط با این استان می دانند.

به اعتقاد این مسئولان، محصولاتی که کشور ما نیاز دارد به دلیل کمبود آب در داخل قابل تامین نیست و یکی از سیاست‌هایی که وزارت جهاد کشاورزی دنبال می‌کند، کشت فراسرزمینی است که با توجه به ظرفیت خاک و آب مناسب در ولگاگراد می‌توان آن را دنبال کرد.

جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر با کشور روسیه ، تبادل کشاورزی ، گل ، سبزی و محصولات شیلاتی دارد بیشترین صادرات کیوی مازندران هم به روسیه است.

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟