ته چین؛

دستور پخت میگو سرخ شده با طعم کجون

کد خبر: ۸۲۷۵۴۲
تاریخ انتشار: ۰۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۱ 23 August 2018
تعداد بازدید : 3846
کد خبر: ۸۲۷۵۴۲
|
۰۱ شهريور ۱۳۹۷ - ۲۰:۱۱ 23 August 2018
|
12736 بازدید

مواد لازم:
نصف قاشق چای‌خوری پودر سیر
نصف قاشق چای‌خوری نمک
یک چهارم قاشق چای‌خوری پودر پیاز
یک چهارم قاشق چای‌خوری پاپریکا
نصف قاشق چای‌خوری فلفل کاین
یک چهارم قاشق چای‌خوری فلفل
یک ‌چهارم قاشق چای‌خوری پونه کوهی
یک ‌چهارم قاشق چای‌خوری هسته های فلفل قرمز
و یک چهارم قاشق چای‌خوری آویشن تازه
یک چهارم پیمانه آرد ذرت
یک چهارم پیمانه آرد
یک قاشق غذاخوری شیر
یک تخم مرغ
نیم کیلو میگو

بازدید 12736
کجون به روش پخت فرانسوی های رانده شده از کانادا که به آمریکا رفتند می‌گفتند. در این روش پخت از سبزیجات معطر و انواع فلفل تند استفاده می‌شده است. امروزه به مخلوطی از ادویه های تند و معطر که به غذا می‌زنند گویند. از طعم کجون برای غذاهای دریایی و گوشتی مختلف استفاده می‌شود. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟