ته چین؛

دستور پخت مرغ پخته شده با سرکه بالزامیک

کد خبر: ۸۲۷۵۷۰
تاریخ انتشار: ۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳ 25 August 2018
تعداد بازدید : 1541
کد خبر: ۸۲۷۵۷۰
|
۰۳ شهريور ۱۳۹۷ - ۱۰:۲۳ 25 August 2018
|
12869 بازدید

مواد لازم:
شش عدد نصف سینه مرغ بدون استخوان و پوست
پودر سیر و نمک و فلفل به مقدار کافی
یک پیاز
دو قاشق غذاخوری روغن زیتون
یک کنسرو 400 گرمی گوجه خرد شده
نصف پیمانه سرکه بالزامیک
یک قاشق چای‌خوری ریحان خشک شده
یک قاشق چای‌خوری پونه کوهی خشک شده
یک قاشق چای‌خوری رزماری خشک شده
نصف قاشق چای‌خوری آویشن خشک شده

بازدید 12869
سرکه بالزامیک نوعی سرکه است که معمولا از پوراب انگور درست می‌شود و از کشور ایتالیا می‌آید. این نوع سرکه طعمی شیرین تر از سرکه های دیگر است و در آشپزی و طعم دادن به غذا نقش ویژه ای دارد. در این ویدیو دستور پخت خوراک مرغ همراه با سرکه بالزامیک را می‌بینید که طعم خوشمزه و متفاوتی به خوراک می‌دهد. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟