مواد لازم:
یک بوقلمون درسته ( 5 یا 6 کیلوگرم)
چهار قاشق غذاخوری کره
نصف پیمانه عسل
پوست نصف یک لیمو
یک قاشق چایخوری آویشن
چهار پیمانه سفیده تخم مرغ
دو پیمانه دانه فلفل
سی و دو پیمانه نمک کوشر(بدون ید)
شاید عجیب بنظر برسد ولی پخت غذا همراه با لایه ضخیم نمک که منظور چیزی نزدیکی سی تا چهل پیمانه است، روند پخت غذا را تسریع کرده و با حفظ رطوبت باعث آبدار شدن آن میگردد. این سبک آشپزی معمولا در پخت ماهی، مرغ و بوقلمون انجام میشود. در این ویدیو این روش پخت را با یک بوقلمون درسته میبینید و این سبک آشپزی آشنا میشوید.