در دومین جلسه دادگاه رسیدگی به اتهامات اخلالگران بازار ارز، متهمانی در دادگاه حضور یافتند که در میانشان مردی طلایی با ۱۷۰ هزار تراکنش مالی هم حضور دارد.
مشروح نخستین نشست این دادگاه را اینجا بخوانید.
به گزارش «تابناک»، پس از محاکمه تعدادی از متهمان خرد این پرونده، نوبت به محاکمه عوامل دانه درشت اخلال در بازار ارز و سکه رسید تا «حمید مظلومین» و ۴ متهم دیگر که یکی از آنها پسر مظلومین است، به دادگاه انقلاب تهران منتقل شوند تا در شعبه دو دادگاه ویژه دادگاه انقلاب اسلامی به ریاست قاضی زرگر به اتهاماتشان رسیدگی شود.
حمید مظلومین همان فردی است که در چهاردهم تیرماه از سوی فرمانده انتظامی تهران بزرگ خبر دستگیری وی منتشر شد و «سلطان سکه» لقب گرفت، چون به گفته سردار رحیمی وی گردش حسابی به ارزش خرید دو تن سکه داشته است.
به گزارش فارس، با دستگیری مظلومین مشخص شد وی همان فردی است که در سالهای ۹۰ و ۹۱ هم در جریان اخلال در بازار ارز و سکه دستگیر و حتی به اتهام افساد فی الارض برایش پرونده صادر شده بوده است؛ هرچند در آن زمان مظلومین موفق میشود با هماهنگیهای انجام گرفته با وزارت اطلاعات و بانک مرکزی از اتهامات خود رهایی یابد و خود را عامل بانک مرکزی جا بزند.
حال باید دید در جریان رسیدگی به پرونده فعلی مظلومین که این بار هم وی به اتهام افساد فی الارض مجرم شناخته شده است دادگاه چه حکمی برای وی صادر خواهد کرد.
گفته میشود، بنا بر بررسیهای صورت گرفته باند وحید مظلومین ۱۷۰ هزار تراکنش مالی در قالب ۲۱۹ فقره حساب انجام دادهاند که رقم این تراکنشها بالغ بر ۱۴ هزار میلیارد تومان بوده است.
متهمان خسارتهای مستقیم و غیرمستقیمی به نظام اقتصادی کشور وارد کردهاند
حجتالاسلام و المسلمین سیداحمد زرگر در آغاز جلسه رسیدگی به اتهامات شبکه فساد وحید مظلومین در شعبه دوم دادگاه ویژه رسیدگی به اخلالگران اقتصادی، اظهار کرد: این دادگاه برای رسیدگی به اتهام نوزده تن از متهمانی که در ارتباط با ارز و سکه فعالیت داشتند تشکیل شده و با توجه به خسارات مستقیم و غیرمستقیم اخلال در نظام اقتصادی این افراد، به اتهامات آنها رسیدگی خواهد شد.
وی افزود: اگر بانک مرکزی به وظیفه ذاتی خود در راستای اجرای دستورالعمل تصویب شده عمل میکرد و بر صرافیها نظارت کافی داشت، یقینا ما شاهد تشکیل این گونه دادگاهها نبودیم.
حجتالاسلام والمسلمین زرگر اضافه کرد: متأسفانه براساس آن چیزی که در قانون به عنوان تکلیف برای بانک مرکزی مشخص شده است، بانک مرکزی نظارت کافی و شایسته بر صرافیها نداشته و این امر را رها شده باقی گذاشته که خود زمینهساز مشکلات بسیاری برای کشور شده است.
ریاست دادگاه اضافه کرد: اگر بانک مرکزی تنها به همین وظیفه عمل میکرد و حدود وظیفه صرافیها را به آنها متذکر میشد و آموزشهای لازم را به اتحادیهها میداد، این اتفاقات نمیافتاد.
دسترسی متهمان به برخی اطلاعات
مرتضی تورک، نماینده دادستان تهران در توضیح اتهامات متهمان گفت: برخی از متهمان به اطلاعات محرمانه دسترسی داشته اند. این افراد با اقدامات متقلبانه و مجرمانه ارز دریافتی را به صورت خارج از شبکه خرید و فروش میکرده اند.
نماینده دادستان تهران گفت: این افراد در شرایطی که کشور در حال جنگ اقتصادی بوده است اقدامات سوءاستفاده گرانهای داشته اند.
وی ادامه داد: مظلومین در سال ۷۱ بازداشت شده بود در آن زمان دلار یکباره چندین برابر شد و مدتی در بازداشت بود. متهم در سال ۹۰ و ۹۱ و حوادث آن سالها باز هم به عنوان یکی از ارکان اخلال در نظام کشور شناسایی و بازداشت شد و ۷ ماه در بازداشت بود.
نماینده دادستان تهران گفت: برخی از مدیران بانک مرکزی با اعمال نفوذهای خود در همان سال شرایطی را فراهم کردند تا متهم بتواند از جرایم خود تبرئه شود.
تورک با اشاره به سخنان مقام معظم رهبری که دشمن بعد از شکست در جبهههای فرهنگی و سیاسی به سمت جنگ اقتصادی آمده است، اظهار کرد: در اجرای مواد ۲۶۸ و ۲۷۹ از قانون آیین دادرسی کیفری، کیفرخواست شبکه فساد وحید مظلومی و محمداسماعیل قاسمی قرائت میشود.
سوابق متهم به دهه هفتاد بازمیگردد
وی افزود: از همان ابتدای انقلاب اسلامی، دشمنان برای شکست مردم از هیچ اقدامی فروگذار نکردند و ابتدا راهکار مقابله را در عرصه فرهنگی دیدند و بعد از شکست در این عرصه، هماینک راهکار را در جنگ اقتصادی دیدند و شدیدترین اقدامات را علیه این ملت به کار بستند تا بین مردم و نظام فاصله انداخته و حمایت مردم از نظام را کمرنگ کنند.
تورک اضافه کرد: نفوذ در بخشهای مختلف اقتصادی در دستورکار دشمن قرار گرفت و هر چند همواره با شکست و ناکامی مواجه شدند، هزینههای بسیاری برای نظام و مردم ایجاد کردند و مهمترین هدف آنها ناامیدی مردم و ناکام نشان دادن نظام در تأمین امنیت اقتصادی بوده است.
نماینده دادستان تهران ادامه داد: متأسفانه برخی اشخاص خواسته یا ناخواسته با انجام برخی اقدامات از طریق سوء مدیریت و اهمال در انجام وظایف یا احتکار، تبانی و تعطیلی اصناف و کارخانجات آب به آسیاب دشمن ریختند و برخی نیز عامدانه در این طریق گام برمیدارند و به گونهای سیریناپذیر سفره مستمندان را کوچک میکنند.
وی گفت: یکی از این افراد وحید مظلومین است که با فعالیت غیرقانونی ۱۴ هزار میلیارد تومان در بازار ارز و سکه معاملات داشته و نه تنها در این دوره اخیر، بلکه در دهه هفتاد و هشتاد هم به دنبال صید ماهی خود از آب آلوده دشمن بوده است و با روشهای مکارانه، قیمت ارز و سکه را به صورت عمده بالا و پایین کرده است.
نماینده دادستان تهران بیان داشت: مظلومین با در اختیار داشتن منابع اطلاعاتی از مراجع تصمیمساز در نظام اقتصادی اخلال ایجاد کرده و هزاران تن را مضطرب و نگران ساخته است.
ماجرای ارتباط مظلومین با یکی از مدیران بانک مرکزی
معاون دادستان تهران خلاصهای از سوابق پرونده وحید مظلومی عنوان کرد و گفت: وحید مظلومی فرزند حبیبالله ۴۱ ساله فردی است که سالها در بازار سکه فعالیت دارد. وی در سال ۱۳۷۱ به دلیل اخلال در بازار دستگیر شده بود و از سوی وزارت اطلاعات مدتی را در بازداشت بوده است. وی پس از ۲۵ سال در بازار سکه مداخلاتی داشته است.
معاون دادستان تهران اظهار داشت: پس از نابسامانیهای سال ۹۱ و ۹۲ متهم به عنوان یکی از عواملی بود که در اخلال بازار سکه حضور داشت و حدود ۷ ماه در بازداشت بود؛ پروندهای در آن زمان برای وی تشکیل شد و در دادسرای مبارزه با جرایم اقتصادی مستنداتی علیه وی احراز شد. متهم در حالی که در حال خروج غیرقانونی از مرز مریوان بود دستگیر شد. همچنین خانم بهرامی از دیگر افرادی بودند که قصد فرار از کشور را داشتند. مشخص شده است ندا مظلومین تعدادی چک سفید امضا را در اختیار وی قرار میدهد.
تورک گفت: محمداسماعیل قاسمی فرزند وحید و حدود ۱۱ تن دیگر متأسفانه در اقدامی غیرقابل تحمل در اخلال بازار سکه و ارز دخالت داشتند که حکم وی و همدستانش صادر و مستندات کامل و گزارشها ضمیمه پروندهها شده است.
وی افزود: یکی از افرادی که از مدیران بانک مرکزی بوده و متهم جلساتی با او برگزار کرده است، بعد از بازنشستگی خدماتی را به مظلومین میدهد که پرونده وی همچنان مفتوح است. فعالیتهای مظلومین در برخی حوزههای تصمیمساز از جمله بانک مرکزی باعث شده است تا وی در شغل و صنف خود فردی ماهر شود. وی از تمام گریزگاههای قانونی گذشت و باعث شد تا ماموران پلیس و قضات سردرگم شوند.
معاون دادستان در ادامه گفت: در این میان شناسایی افراد اصلی و کسانی که از طرف ایشان در بازار اقدام به خرید و فروش سکه کردند و همچنین افرادی که از راههای غیرنقدی و با استفاده از سایتها اقدام به کسب مال کردهاند در دستور کار مقامات قضایی و اطلاعاتی قرار گرفت و از سوی معاون دادستان دستورهای قضایی لازم صادر شد.
خرید و فروش سکه پوششی برای اقدامات مجرمانه در بازار ارز بوده است
نماینده دادستان تهران ادامه داد: همچنین تعدادی حواله از حمید مظلومین کشف میشود که در اختیار وزارت اطلاعات قرار میگیرد. متهم جرم خود را در زمینه سکه میداند و در اخلال در بازار ارز خود را دخیل نمیداند، ولی از سوی وزارت اطلاعات اتهامات به وی وارد است. لازم به ذکر است که متهم عضوی از شبکه قاچاق ارز بوده و با استفاده گسترده از حسابهای افزاد دیگر اقدام به اخلال در نظام اقتصادی کشور میکند.
معاون دادستان تهران افزود: شاهین سیمرغ شماره تلفن محمدرضا مظلومین را دریافت کرد و صدها پیامک درباره معاملات ارزی از وی استخراج شد.
تورک گفت: مشخص شد متهم دو راهکار را برای پیشبرد اهداف خود انجام داده است. همزمان با فعالیت در حوزه ارز، فعالیتهای سکهای را به عنوان پوشش قرار داده و با استفاده از حسابهای اقوام فعالیتها را گسترش داد. متهم حساب عمه همسر خود که زنی خانهدار است را در اختیار محمد قاسمی قرار میدهد، به گونهای که در بانکهای صادرات، ملت و ملی تعاملات وجود دارد.
وی گفت: بین زمان دستگیری محمدرضا قاسمی و وحید مظلومین فاصلهای افتاد و تمامی مستندات از بین رفت. در تاریخ ۲۰ خرداد ۹۷ که محمدرضا مظلومین آزاد شد همه مستندات را در اختیار پدرش قرار داد. متهم اظهار می دارد اگر از سال ۹۲ به بعد از شخصی حتی بانک مرکزی از من خریداری ارز کرده را قبول دارم.
معاون دادستان تهران با بیان اینکه محمداسماعیل قاسمی به عنوان اخلالگر بازار دستگیر شده بود، گفت: با یک حساب به نام اقدس مهرافسا حدود ۳۰۰ هزار سکه خریداری و مشخص میشود دو مورد از حسابهای مهرافسا در اختیار قاسمی قرار گرفته است.
توسط ستاد مبارزه با پولشویی وزارت اقتصاد مستنداتی از وحید مظلومین به دست آمده و مشخص است چنانچه اگر مدرکی دال بر غیرقانونی بودن کار آنها باشد دستگیر میشوند. لذا ۴۰ تا ۵۰ تن از افرادی که با وی کار میکردند از قوانین اطلاعات کافی داشتند و توانستند سهم عظیمی در بازار سکه داشته باشند. متهم از افرادی نام برده که در دستگاههای دولتی حضور دارند.
تورک افزود: ۱۷۰ هزار تراکنش مالی در قالب ۲۱۹ حساب انجام شده که مجموع آن ۱۴ هزار میلیارد است و اغلب تراکنشها مربوط به افراد نزدیک و خانواده متهم است.
باند مظلومین حداقل ۴۱ عضو داشته که سببی و نسبی با هم در ارتباط بوده اند
مرتضی تورک در ادامه قرائت کیفرخواست متهمان اظهار کرد: وحید مظلومین در مسیر پنهانکاری خواسته خود معلم خصوصی فرزندش به نام احسان فرزامنیا را مجاب میکند که دو خط تلفن همراه به نام خود خریداری کرده و در اختیار مظلومین قرار دهد برای آن که مظلومین برای اقدامات مجرمانه خود از این دو خط تلفن استفاده کند.
وی افزود: با توجه به وفاداری بالای اعضای این باند نسبت به یکدیگر به محض دستگیری مظلومین سیمکارتهایی که به نام فرزامنیا خریداری شده بود، سوزانده میشود و بسیاری از اطلاعاتی که میتوانست راهگشا و مفید باشد از بین میرود. فرزامنیا پس از دستگیری اقرار کرد به درخواست محمدرضا حاتمی اقدام به این کار کرده است.
نماینده دادستان تهران اضافه کرد: در بررسی حسابهای بانکی و تراکنشهای صورت گرفته در گام اول ۸ تن از اعضای اصلی گروه شناسایی شدند که شخص اول وحید مظلومین با ۳ حساب بانکی، محمداسماعیل قاسمی با ۱۹ حساب، محمدرضا مظلومین با ۹ حساب، اقدس مهرافزا با ۸ حساب، حسین مظلومین ۱۸ حساب و خانم فرزانه مهرافزا هستند.
تورک ادامه داد: با توجه به این تراکنشهای ۴۱ نفر عضو شبکه شناسایی شدند و مشخص شد وجوه حاصل از فعالیت گروه در حسابهای متعدد جابهجا شده و این ۴۱ تن اعضای شناسایی شده در بیشتر موارد با این ۸ عضو اصلی رابطه سببی، نسبی و یا دوستانه داشتند.
وی بیان کرد: در بررسیهای میدانی و اسناد و مدارک مشاهده میشود وحید مظلومین گاه از حسابهای خود استفاده نکرده و با بررسی شبانهروزی بیش از ۱۰ هزار تراکنش بانکی مشخص شد افرادی که نام آنها در ادامه میآید در جابهجا کردن پولها در حسابهای متعدد نقش داشتند.
نماینده دادستان تهران گفت: اقدس مهرافزا پیرزنی ۷۰ ساله است که حسابهای خود را در اختیار محمداسماعیل قاسمی قرار میداد که به یکباره از مردادماه سال گذشته ۳ هزار و ۵۰۰ میلیارد ریال در حسابهای این فرد جابهجایی صورت میگیرد که طرف حسابهای وی صرافیهای مجاز و شرکتهای صادرات و واردات بودهاند و طبق اطلاعات به دست آمده، آدرس برخی افراد طرف حساب در مناطق غربی و استان سیستان و بلوچستان بوده که از سوی خانم مهرافزا به حساب آنها وجه واریز شده است و در بین آنها اتباع عراقی هم وجود داشته که نشاندهنده فروش ارز به قاچاقچیان است.
تورک تصریح کرد: طرف حساب قرار دادن زنان خانهدار حکایت از پیچیده کردن فعالیت پولشویی در اقدامات مجرمانه این افراد است که تحقیقات در این خصوص ادامه دارد.
پسر مظلومین مراودات مالی گستردهای با صرافیها، شرکتها، قاچاقچیان و حتی خانمهای خانهدار داشته است
نماینده دادستان تهران در ادامه گفت: با نگاه اجمالی به تراکنشها و تنظیم گراف از این تراکنشهای مالی ادعای وحید مظلومین در خصوص فعالیت وی در عرصه سکه و جواهر رد و مشخص میشود بر اساس مستنداتی که به پیوست به دادگاه تقدیم شده است اکثر فعالیتهای این گروه ارزی بوده و سکه در مرحله بسیار پایینتری قرار دارد.
نماینده دادستان تهران در ادامه قرائت کیفرخواست به حسابهای بانکی محمدرضا مظلومین پسر وحید مظلومین اشاره کرد و گفت: این فرد ادعا میکند پولچرخان پدرش بوده است، اما وی مراودات مالی گسترده با صرافیها، شرکتها، قاچاقچیان و حتی خانمهای خانهدار داشته و مشابه حساب خانم مهرافزا فعالیت پولچرخانی برای گروه را انجام میداده است.
تورک اضافه کرد: حسین مظلومین که مؤثرترین فرد در گروه بوده است، علاوه بر فعالیتهای مجرمانه خود وظیفه نظارت و کنترل حسابهای دیگر اعضا را هم داشته و با ۳۲ حساب بانکی ۶ هزار و ۳۵۵ میلیارد ریال گردش مالی داشته است.
وی ادامه داد: رضا مردمیدانحاجی شاگرد مغازه محمداسماعیل قاسمی ۴۴ حساب در اختیار داشته و تراکنشهای گستردهای در سال ۹۶ داشته که عمده تراکنشهای وی با افراد فعال در حوزه ارزی بوده که برای نظام قضایی و اطلاعاتی افرادی شناختهشده هستند.
نماینده دادستان تهران با بیان اینکه محمداسماعیل قاسمی که از اعضای مؤثر این باند بوده است همکاری و شراکت خود با مظلومین را انکار میکند، گفت: اسناد و مدارک و بررسی حسابهای اقدس و فرزانه مهرافزا و بررسی ارتباطات و مبالغ واریزشده به این حسابها نشاندهنده رابطه و مراودات مالی وی با مظلومین است. قاسمی نیز با خانمهای خانهدار و افراد مرزنشین پولچرخانی میکرده است.
تورک گفت: به دلیل تشابه نوع فعالیت از بیان ادامه کیفرخواست در مورد اشخاص دیگر برای کنترل وقت دادگاه خودداری میشود، اما با توجه به مطالب فوق آنچه مسلم است مظلومین با تشکیل این شبکه به طرز ماهرانهای در حوزه ارز و سکه فعالیت داشته و هر چند منکر فعالیت ارزی خود است، مدارک تشکیل گروه و فعالیت وی در این حوزه کاملاً مسجل است.
وی تصریح کرد: با دقت در مطالب فوق و تعریفهایی که در خصوص گروههای مجرمانه وجود دارد، وجود هدف اقتصادی، سلسله مراتب، استمرار عمل، فعالیتهای فراملی و حس اسرار نشاندهنده گروهی بودن ارتکاب جرم توسط متهمان است.
نماینده دادستان تهران ادامه داد: مظلومین طبق تجربیات گذشته ضمن انکار فعالیت ارزی خود تراکنشهای خود را صرفاً طلایی میدانند در حالی که هر کسی دستی در بازار ارز و سکه داشته باشد با نگاه به جریان فعالیتها و تراکنشها متوجه خواهد شد این فعالیتها ارزی بوده و طلا بخش کمی از این مبادلات را تشکیل داده است.
تورک خاطرنشان کرد: گردش مالی گروه نشان میدهد با یک حساب سرانگشتی اعضای گروه در سال گذشته ۸ هزار میلیارد تومان گردش حساب داشتند بنابراین اگر این گردش حسابها مربوط به فعالیتهای سکه و طلا بوده باشد مظلومین باید روزانه ۳.۵ میلیارد تومان فروش طلا انجام داده باشد که به عبارتی یعنی در یک سال ۹ تن طلا خرید و فروش کرده است.
وی تصریح کرد: در خصوص ادعای تعلق این تراکنشهای مالی به خرید و فروش سکه باید روزانه ۲۴۰۰ سکه تمامبهار آزادی توسط وی فروخته شود تا این گردش مالی به دست آید که این مسئله به هیچ وجه قابل قبول نیست و البته گزارشهای اتحادیه طلا و جواهر تهران نیز موجود است.
متهمان کاملا آگاهانه اقدام به اخلال در نظام اقتصادی کشور کردهاند
تورک در ادامه قرائت کیفرخواست با بیان اینکه اغلب فعالیتهای مظلومین و تراکنشهای وی در بخش مبادلات ارزی بوده است، اما وی همواره ادعا میکند که در کار خرید و فروش عمده سکه است، اظهار کرد: باید اعلام نمود مظلومین تصور غلطی از مجوز فعالیت در بخش مسکوکات دارد، زیرا مجوز مسکوکات با مجوز مصنوعات متفاوت است.
وی افزود: انجام هرگونه عملیات صرافی منوط به کسب مجوز از بانک مرکزی است و تنها واحدهایی که مجوز فعالیت صرافی داشته باشند، میتوانند مسکوکات طلا را در این حجم خرید و فروش کنند.
نماینده دادستان تهران اضافه کرد: مظلومین با تشکیل شبکه مجرمانه منسجم که برخی از افراد آن شناسایی و دستگیر شده و برخی هم متواری هستند اقدام به فعالیت هم در موضوع ارز و هم در موضوع سکه کرده است و با کمک ایادی خود اقدام به تغییر در قیمت سکه و ارز کرده و همگام با اهداف دشمنان خارجی در عرصه اقتصادی التهاباتی ایجاد کرده که اثر آن طی ماههای گذشته کاملاً محسوس بوده است.
تورک تصریح کرد: اقدامات مظلومین به حدی بوده که وی را در بازار ارز و سکه مرجع و مرشد میشناختند و هیچکس جرأت تخطی از دستورات وی را نداشته است تا حدی که ساعت فعالیت، واریز و قیمت سکه را تعیین میکرده است. مظلومین در ابتدا در بازار با لقب ملا و اواخر با لقب سلطان شناخته میشده است.
وی ادامه داد: مظلومین در زمان دستگیری توسط نیروی انتظامی به مأموران پرخاش کرده و به آنها میگوید بروید و افتخار کنید که سلطان سکه را دستگیر کردهاید.
نماینده دادستان تهران گفت: مظلومین علاوه بر خرید و فروش ارز و سکه وارد بازار فردایی ارز و سکه شده که شباهت به قمار دارد و در این بازار به صورت شفاهی و لفظی سکه خرید و فروش میشود و مابهالتفاوت قیمت در زمان مشخص به عنوان سود محسوب میشود. این معاملات فردایی در افزایش قیمتها تأثیر بسیاری داشته است.
تورک خاطرنشان کرد: مظلومین قدرت بالایی داشته با اطلاعاتی که از مراجع رسمی کسب میکرده است قیمتها را جابهجا میکرده، یکی از این افراد که به مظلومین اطلاعات میداد سالار آقاخانی است.
وی بیان کرد: مظلومین با خرید و فروش کاغذی یا فردایی در بازار به اشخاص زیادی خسارت وارد کرده که شکایات بازاریان نیز علیه وی موجود است.
نماینده دادستان تهران اضافه کرد: مظلومین منکر خارج کردن منابع ملی از کشور است، اما همان گونه که ذکر شد و در گرافها هم موجود است، یکی از مسیرهای پولچرخانی اعضای این گروه از طریق مناطق آزاد یا حسابهای افرادی است که در کار قاچاق ارز فعالیت دارند و یا فرستادن به حسابهای صرافیهایی است که در مناطق آزاد بوده و محدودیت صرافیهای دیگر را ندارند و به این ترتیب وجوه فراوانی از کشور خارج شده و در حسابهای خارجی نگهداری میشود.
تورک ادامه داد: بخشی از مبالغ در اختیار قاچاقچیان کالا قرار گرفته که تحقیقات در خصوص آن ادامه دارد، اما در خصوص ارتباط مظلومین و قاسمی با دشمنان و معاندان هنوز دلیلی پیدا نشده و البته این ادعا رد هم نشده است.
وی تصریح کرد: آنچه مسلم است این افراد کاملاً آگاهانه و با توجه به شرایط اقتصادی کشور اقدام به تشکیل این گروه کرده و به صورت عمده اقدام به اخلال در نظام اقتصادی کشور در قاچاق سکه و ارز کردهاند.
نماینده دادستان تهران گفت: با توجه به چند نوبت دستگیری مظلومین وی عالم بر مؤثر بودن اقدامات خود بوده با مجموعه جرایم وی برای دادستانی تهران در حد افساد فیالارض مسلم است.
تورک در ادامه اسامی متهمان پرونده، شغل و اتهامات آنها را قرائت کرد و گفت: متهم ردیف اول، وحید مظلومین فرزند حبیبالله است شغل طلافروش، متولد ۱۳۴۱، متأهل، فاقد سابقه مؤثر کیفری، متهم است به افساد فیالارض از طریق سردستگی و تشکیل شبکه فساد با انجام معاملات غیرقانونی و قاچاق عمده ارز.
وی ادامه داد: متهم ردیف دوم، محمداسماعیل قاسمی معروف به محمد سالم، شغل سکهفروش، متولد ۱۳۵۲، متأهل و فاقد سابقه کیفری مؤثر متهم است به افساد فیالارض از طریق مشارکت از طریق تشکیل شبکه فساد با انجام معاملات غیرقانونی ارز به صورت عمده.
پایان جلسه دادگاه
با نظر حجت الاسلام قاضی زرگر نخستین جلسه رسیدگی به اتهامات باند مظلومین به پایان رسید.
در این جلسه مرتضی تورک کیفرخواست صادر شده از سوی دادستانی تهران را قرائت کرد و پس از پایان قرائت کیفرخواست با نظر قاضی زرگر جلسه اول دادگاه به پایان رسید.