ته چین؛

طرز تهیه سس پستو

کد خبر: ۸۳۶۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶ 24 September 2018
تعداد بازدید : 3663
کد خبر: ۸۳۶۳۲۸
|
۰۲ مهر ۱۳۹۷ - ۱۲:۲۶ 24 September 2018
|
11922 بازدید

مواد لازم:
سه پیمانه ریحان تازه
نصف پیمانه روغن زیتون
چهار حبه سیر
سه چهارم پیمانه پنیر پارمسان
یک چهارم پیمانه هسته کاج یا هر دانه روغنی دیگر
نصف پیمانه جعفری خرد شده

بازدید 11922
سس پستو یک نوع سس ایتالیایی است که خواستگاه آن شهر جنوا بوده است. از این سس در پیتزاها و پاستاهای ایتالیایی به وفور استفاده می‌شود. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟