ته چین؛

دستور پخت فیله ماهی سالمون روی تخته چوب

کد خبر: ۸۳۷۲۷۴
تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱ 27 September 2018
تعداد بازدید : 735
کد خبر: ۸۳۷۲۷۴
|
۰۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۱ 27 September 2018
|
7309 بازدید

مواد لازم:
سه تخته چوب سدر که در آنها مواد شیمیایی، روغن و غیره نباشد
یک چهارم پیمانه پیازچه
یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
یک قاشق چای‌خوری سیر خرد شده
یک سوم پیمانه روغن گیاهی
یک و نصفی قاشق غذاخوری سرکه برنج
یک قاشق چای‌خوری روغن کنجد
و یک سوم پیمانه سس سویا
دو فیله سالمون بدون پوست به اندازه 1 کیلوگرم

 

بازدید 7309
پخت روی تخته چوب به صد سال پیش یا بیشتر برمی‌گردد. در هنگام پخت غذا روی تخته چوب، رایحه و طعم چوب به غذایی که روی آن در حال پختن بود انتقال می‌یافت . هر چوب رایحه خاص خود را دارد و برای پخت ماهی ترجیحا از چوب سدر استفاده می‌شود که عطر و طعم خوبی به ماهی می‌دهد. در این ویدیو گریل ماهی سالمون روی تخت چوب سدر را می‌بینید. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟