مواد لازم:
سه تخته چوب سدر که در آنها مواد شیمیایی، روغن و غیره نباشد
یک چهارم پیمانه پیازچه
یک قاشق غذاخوری زنجبیل رنده شده
یک قاشق چایخوری سیر خرد شده
یک سوم پیمانه روغن گیاهی
یک و نصفی قاشق غذاخوری سرکه برنج
یک قاشق چایخوری روغن کنجد
و یک سوم پیمانه سس سویا
دو فیله سالمون بدون پوست به اندازه 1 کیلوگرم
پخت روی تخته چوب به صد سال پیش یا بیشتر برمیگردد. در هنگام پخت غذا روی تخته چوب، رایحه و طعم چوب به غذایی که روی آن در حال پختن بود انتقال مییافت . هر چوب رایحه خاص خود را دارد و برای پخت ماهی ترجیحا از چوب سدر استفاده میشود که عطر و طعم خوبی به ماهی میدهد. در این ویدیو گریل ماهی سالمون روی تخت چوب سدر را میبینید. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.