مواد لازم:
یک عدد شالت(پیاز کوچک)
یک چهارم یک پیاز سفید
دو قاشق غذاخوری روغن بادام زمینی
دو قاشق غذاخوری کره
دو قاشق چایخوری آب لیمو
یک قاشق غذاخوری خمیر سیر زنجبیل(ترکیب سیر و زنجبیل رنده شده با روغن)
دو قاشق چایخوری گرام ماسالا
یک قاشق چایخوری پودر چیلی
یک قاشق چایخوری زیره آسیاب شده
یک چهارم قاشق چایخوری فلفل کاین
یک برگ بو
یک پیمانه پوره گوجه فرنگی
یک چهارم پیمانه ماست
نصف پیمانه شیر
نصف پیمانه خامه
نمک و فلفل به مقدار کافی
نیم کیلو ران مرغ بدون استخوان و پوست
یک قاسق غذاخوری نشاسته ذرت
یک چهارم پیمانه آب
چیکن ماکانی یا مرغ کره ای هندی غذایی هندی است که در دهه پنجاه میلادی در هند تهیه شد. ماده اصلی این غذا خامه و کره است بهمراه مرغی که در سس کاری پخته شده است. ویدیوی این دستور پخت را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.