ته چین؛

طرز تهیه پنیر تبریز

کد خبر: ۸۳۸۷۹۳
تاریخ انتشار: ۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۵ 01 October 2018
تعداد بازدید : 39902
کد خبر: ۸۳۸۷۹۳
|
۰۹ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۰۵ 01 October 2018
|
58352 بازدید
|
۱
بازدید 58352
۱
پنیر یکی از گونه‌های لبنیات است که بطور گسترده‌ای در صدها نوع مختلف از شیر تهیه می‌شود. پنیر را از دَلَمَه‌شدن شیر، معمولاً شیر گاو، گاومیش، شتر٬بز و گوسفند تهیه می‌کنند. شیر از طریق کشت باکتری‌ها ترش (اسیدی) می‌شود. سپس با اضافه شدن آنزیم «مایه پنیر / Rennet» یا یک جایگزین (مانند اسید استیک یا سرکه) دَلَمَه می‌شود و شیر بسته‌شده و آب پنیر بدست می‌آید. بیشتر پنیرها در درجه حرارت پخت‌وپز ذوب می‌شوند. پنیر تبریز یکی از پنیرهای مشهور و پرطرفدار در ایران است. طرز تهیه این پنیر را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۱۹ - ۱۴۰۰/۱۲/۰۵
این پنیر تبریز نیست.