ته چین؛

چگونه پنیر موتزارلا تهیه می‌شود؟

کد خبر: ۸۳۹۴۷۲
تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۸ 03 October 2018
تعداد بازدید : 3892
کد خبر: ۸۳۹۴۷۲
|
۱۱ مهر ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۸ 03 October 2018
|
12275 بازدید
|
۱
بازدید 12275
۱
پنیر موتزارلا پنیری ایتالیایی است که از جنوب ایتالیا برآمده است و سابقا از شیر بوفالوی ایتالیایی درست می‌شده است. از این پنیر در پیتزاها و پاستاهای ایتالیایی به وفور استفاده می‌شود. در این ویدیو نحوه تولید آن را در ایتالیا می‌بینید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۹:۳۶ - ۱۴۰۰/۱۱/۲۸
بوفالو همان گاومیش خودمون است که در خوزستان ا=لبنیات آن که بسیار چرب وخوشمزه است استفاده میشه شیر آن دارای مقدار زیادی خامه است به همین خاطر از شیر آن می توان پنیر پیتزا باتربیت بالا تهیه مرد
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟