آرسنیک سمی است که به صورت طبیعی در آب و خاک وجود دارد و سطوح پایین آن برای سلامتی مضر نیست. این ماده شیمیایی در محصولات غذایی نیز یافت میشود مخصوصا در محصولی مانند برنج که به صورت غرقآبی پرورش داده میشود و مدت زمان بیشتری را در معرض مستقیم آب قرار دارد. هرچند سطح آرسنیک برنج بیشتر از غلات دیگر است اما استانداردهای اتحادیه اروپا این سطح از آرسنیک را برای سلامتی انسان مضر تشخیص نمیدهد. البته انواع محتلفی از برنج میتوانند سطح بالاتری از آرسنیک داشته باشند و حساسیت بزرگسالان به آرسنیک کمتر از کودکان است. در این ویدیو با اطلاعات بیشتری در مورد سطح آرسنیک برنجهای مختلف و سطح استاندارد آن برای کودکان و بزرگسالان آشنا شوید.