ته چین؛

طرز تهیه قهوه فوری با وکیوم پات

کد خبر: ۸۴۰۸۰۵
تاریخ انتشار: ۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۲ 08 October 2018
تعداد بازدید : 324
کد خبر: ۸۴۰۸۰۵
|
۱۶ مهر ۱۳۹۷ - ۱۸:۲۲ 08 October 2018
|
4740 بازدید
بازدید 4740
وکیوم پات وسیله ای برای دم کردن قهوه فوری است که توسط لئوف او برلین در سال 1830 اختراع شد و به عنوان بهترین روش برای بدست آوردن شفاف ترین و خالص ترین قهوه شناخته می‌شد هرچند با پیدا شدن روشهای ساده تر در قرن بیستم عملا استفاده از این وسیله برای دم کردن قهوه منسوخ شد. یکی از دلایل منسوخ شدن آن پیچیدگی دم کردن قهوه استفاده از دو محفظه شیشه ای است که با تبخیر و ایجاد خلا قهوه را دم می‌کند. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟