فصل جدید «ناگفته» با حافظ ناظری در کانادا

حافظ ناظری با همراهی استاد شهرام ناظری و گروه بین‌المللی «ناگفته» چندی پیش تمرینات خود را در کشور کانادا آغاز و اولین اجرای خود را ۱۳ اکتبر (۲۱ مهرماه) در اتاوا روی صحنه بردند. این در حالی است که ۱۴ اکتبر (۲۲ مهرماه) مونترال میزبان حافظ ناظری و گروهش بود.
کد خبر: ۸۴۳۶۸۰
|
۲۵ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۳۲ 17 October 2018
|
7105 بازدید

حافظ ناظری (هنرمند موسیقی ایرانی) که چندی پیش ایران را بنا به دلایلی ترک کرد، دور جدید فعالیت‌‌های خود را در کشور کانادا از سرگرفته و این در حالی است که از بدو ورود این هنرمند به کانادا رسانه‌های این کشور استقبال قابل توجهی از این موضوع داشتند.

به گزارش تابناک؛ حافظ ناظری با همراهی استاد شهرام ناظری و گروه بین‌المللی «ناگفته» چندی پیش تمرینات خود را در کشور کانادا آغاز و اولین اجرای خود را ۱۳ اکتبر (۲۱ مهرماه) در اتاوا روی صحنه بردند. این در حالی است که ۱۴ اکتبر (۲۲ مهرماه) مونترال میزبان حافظ ناظری و گروهش بود.

اما ۲۱ اکتبر مصادف با ۲۹ مهرماه اعضای گروه به تورنتو سفر خواهند کرد؛ ۲۷ اکتبر (۵ آبان‌ماه) کلگری و در نهایت ۲۸ اکتبر (۶ آبان‌ماه) ونکوور میزبان فصل جدیدی از ناگفته خواهد بود.

این در حالی است که از بدو حضور حافظ ناظری در کانادا رسانه‌های این کشور با انتشار مقالاتی به این هنرمند و تور کنسرت‌هایش پرداخته‌اند.

فصل جدید «ناگفته» در کانادا با حافظ ناظری

نشریه «لودویک وان» با تیتر «چگونه یک موزیسین ایرانی انقلابی در عرصه موسیقی کلاسیک ایران به وجود آورد؟» در بخشی از مقاله‌اش نوشته است: «پیشرفت‌های حافظ در عرصه موسیقی از نوجوانی و زمانی آغاز شد که همراه با پدرش استاد ناظری برای اجرا در صحنه حاضر می‌شد. در اوایل دهه دوم از زندگیش، حافظ جوان در پی انگیزه‌های خلاقانه‌اش و به دنبال یادگیری موسیقی کلاسیک غربی به نیویورک رفت. او به مدت هفت سال در مدرسه موسیقی "Mannes" در شهر نیویورک در رشته ی رهبری ارکستر تحصیل کرده و در همانجا بود که ایده اولیه ارکستر سمفونی رومی شکل گرفت.

به دنبال آن، توجه رسانه‌ها عمومی جلب و موسیقی سمفونی رومی از شبکه هایی نظیر CNN , ABC و Fox TV پخش شد. نقطه اوج موفقیت ناظری در آمریکا زمانی بود که اولین سری از سی‌دی‌های پروژه سمفونی رومی پس از ۵۰۰۰ ساعت ضبط استودیویی و پنج سال آماده سازی اولیه توسط کمپانی سونی و با لوگو سونی کلاسیکال منتشر شد.

پس از بازگشتش به ایران با سمفونی رومی، حافظ به سرعت طرفداران بسیاری پیدا کرد. او در زمانی پا به این دنیا گذاشت که استادی در ایران در یک چرخه نفوذ ناپذیر به طور مداوم ادامه داشت و این کار را برای هنرمندان جدید سخت می‌کرد.

بر خلاف این اختلاف نظرها، پروژه او همواره رو به پیشرفت بود؛ به گفته او نزدیک به ۳۰۰۰۰۰ نفر در تور پروژه سمفونی رومی در سراسر ایران حضور یافتند. رکوردی برای بزرگترین کنسرت تور در تاریخ موسیقی ایران بر خلاف اساتید بزرگ، مخاطب او بیشتر در رده سنی ۲۰ تا ۳۰ سال بودند.»

همچنین نشریه «هول‌نت» با تیتر «فصل جدید ناگفته» در بخشی از مقاله خود این‌گونه نوشته است: «پروژه سمفونی رومی بزرگترین کار اساتید ناظری است که توسط حافظ ناظری ساخته شده و به عنوان مجموعه ای بزرگ در حال تکامل با بهره گیری از اشعار مولانا و ترکیب عناصر فارسی، هندو و موسیقی کلاسیک غربی با تلفیقی از هارمونی، ارکستر و آواز جمعی در سال ۲۰۰۷ و در اولین اجرای خود در شهر لس‌آنجلس مشتاقانه مورد استقبال قرار گرفت.

آلبوم ناگفته از پروژه سمفونی رومی در سال ۲۰۱۴ توسط حافظ ناظری به همراه دیوید فراست، تهیه‌کننده برنده جایزه گرمی آن به تولید رسید که گفته شده ضبط این آلبوم بیش از ۵۰۰۰ ساعت زمان برده است. این آلبوم با بهره‌گیری از اشعار مولانا و توسط موزیسین‌های برجسته بین المللی و با صدای فوق‌العاده استاد شهرام ناظری توسط یکی از پرفروش‌ترین سازندگان، دیپاک چپرا تنظیم شده و اولین آلبوم هنرمندان خاورمیانه بود که به صدر چارت موسیقی کلاسیک بیلبورد رسید.»

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
آخرین اخبار
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟