آسپرین؛

خوردن فلفل چه تاثیری روی بدن و مغز می‌گذارد؟

کد خبر: ۸۴۵۰۰۰
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۰ 22 October 2018
تعداد بازدید : 8947
کد خبر: ۸۴۵۰۰۰
|
۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۴:۲۰ 22 October 2018
|
21988 بازدید
بازدید 21988
فلفل حاوی ترکیب شیمیایی به نام کپسایسین است که به گیرنده‌های عصبی متصل می‌شوند که وظیفه واکنش نشان دادن به حرارت را دارند. این باعث می‌شود که مغز فکر کند دهان به شدت داغ شده است. در این ویدیو به جزئیات بیشتری در این مورد و اینکه چرا فلفل باعث سرخوشی می‌شود بیشتر آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟