ته چین؛

چرا قهوه را وزن می‌‎کنیم؟

کد خبر: ۸۴۵۰۲۶
تاریخ انتشار: ۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۲ 22 October 2018
تعداد بازدید : 634
کد خبر: ۸۴۵۰۲۶
|
۳۰ مهر ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۲ 22 October 2018
|
6960 بازدید
بازدید 6960
شاید از خود پرسیده باشید دلیل وزن کردن دانه های قهوه یا قهوه آسیاب شده چیست و به چه دلیل هربار آنها را وزن می‌کنند. این کار برای بدست آوردن درجه غلظت یکسان است تا شما هربار که قهوه درست میکنید همان طعمی که میخواهید را داشته باشید. دانه های قهوه چگالی متفاوتی دارند و دو قهوه متفاوت در یک حجم ثابت وزن متفاوتی خواهند داشت و این مساله روی غلظت و طعم قهوه‌ای که درست می‌کنید تاثیر خواهد گذاشت. در این ویدیو با جزییات مربوط به وزن کردن قهوه بیشتر آشنا شوید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟