ته چین؛

طرز تهیه راف یا قهوه روسی

کد خبر: ۸۴۵۰۴۳
تاریخ انتشار: ۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹ 23 October 2018
تعداد بازدید : 1174
کد خبر: ۸۴۵۰۴۳
|
۰۱ آبان ۱۳۹۷ - ۱۲:۳۹ 23 October 2018
|
8382 بازدید

مواد لازم:
18 گرم شکر قنادی
ادویه دلخواه مانند پوست لیمو یا پرتغال یا استوقدوس
خامه با چربی 11 درصد
قهوه اسپرسو دابل

 

بازدید 8382
راف قهوه روسی است که در کشور روسیه ابداع و معروف شده است. در این نوع قهوه یک شات دابل اسپرسو با خامه پرچرب و ادویه دلخواه مانند پوست پرتغال یا لیمو و یا استوقدوس می‌باشد. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟