ته چین؛

طرز تهیه قهوه ترک

کد خبر: ۸۴۵۳۳۶
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴ 24 October 2018
تعداد بازدید : 11213
کد خبر: ۸۴۵۳۳۶
|
۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۱:۲۴ 24 October 2018
|
20019 بازدید

مواد لازم:
60 میلی‌لیتر آب
7 گرم قهوه
ظرف جذوه یا ایبریک
اجاق سفری

 

بازدید 20019
چزولبریک یا ایبریک که به آن جذوه هم می‌گویند ظرف مخصوصی برای درست کردن قهوه ترک است. این ظرف معمولا مسی است و کمک می‌کند تا قهوه به آرامی و یکسان دم بکشد و شما یک قهوه ترک دلپذیر درست کنید. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟