ته چین؛

طرز تهیه قهوه اسنویی پلور

کد خبر: ۸۴۵۴۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰ 24 October 2018
تعداد بازدید : 531
کد خبر: ۸۴۵۴۰۱
|
۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰ 24 October 2018
|
5176 بازدید

مواد لازم:
شصت میلی‌لیتر اسپرسو
چند تکه یخ
آب معدنی گازدار
خامه زده شده

 

بازدید 5176
قهوه «اسنویی پلور / Snowy Plover» که از نام پرنده سلیم برفی ناشت گرفته قهوه سردی است که از ترکیب اسپرسو با آب معدنی گازدار و خامه حاصل می‌شود و در بعضی از کافی‌‎شاپ‌ها در دنیا عرضه می‌شود. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
تحولات اخیر سوریه و سقوط بشار اسد چه پیامدهایی دارد؟