ته چین؛

طرز تهیه قهوه اسنویی پلور

کد خبر: ۸۴۵۴۰۱
تاریخ انتشار: ۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰ 24 October 2018
تعداد بازدید : 531
کد خبر: ۸۴۵۴۰۱
|
۰۲ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۳۰ 24 October 2018
|
5153 بازدید

مواد لازم:
شصت میلی‌لیتر اسپرسو
چند تکه یخ
آب معدنی گازدار
خامه زده شده

 

بازدید 5153
قهوه «اسنویی پلور / Snowy Plover» که از نام پرنده سلیم برفی ناشت گرفته قهوه سردی است که از ترکیب اسپرسو با آب معدنی گازدار و خامه حاصل می‌شود و در بعضی از کافی‌‎شاپ‌ها در دنیا عرضه می‌شود. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟