ته چین؛

طرز تهیه قهوه کوبایی

کد خبر: ۸۴۵۶۶۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۷ 25 October 2018
تعداد بازدید : 2472
کد خبر: ۸۴۵۶۶۹
|
۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۷ 25 October 2018
|
9483 بازدید
بازدید 9483
قهوه کوبایی نوعی اسپرسو است که همراه با شکر آماده می‌شود. در این روش شکر را روی قهوه ای که در پرتافیلتر قهوه ساز قرار می‌گیرد ریخته و در قهوه ساز قرار می‌دهند با این کار شکر کاراملایز و آب شده همراه با قهوه به فنجان اضافه می‌شود. این قهوه همانطور که از نام آن پیدا است اولین بار در کشور کوبا ابداع شد و با این روش کوبایی ها می‌توانستند قهوه شیرین تری درست کنند. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟