ته چین؛

طرز تهیه قهوه کوبایی

کد خبر: ۸۴۵۶۶۹
تاریخ انتشار: ۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۷ 25 October 2018
تعداد بازدید : 2472
کد خبر: ۸۴۵۶۶۹
|
۰۳ آبان ۱۳۹۷ - ۱۶:۵۷ 25 October 2018
|
9535 بازدید
بازدید 9535
قهوه کوبایی نوعی اسپرسو است که همراه با شکر آماده می‌شود. در این روش شکر را روی قهوه ای که در پرتافیلتر قهوه ساز قرار می‌گیرد ریخته و در قهوه ساز قرار می‌دهند با این کار شکر کاراملایز و آب شده همراه با قهوه به فنجان اضافه می‌شود. این قهوه همانطور که از نام آن پیدا است اولین بار در کشور کوبا ابداع شد و با این روش کوبایی ها می‌توانستند قهوه شیرین تری درست کنند. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

captcha
نظرسنجی
چه حسی به آتش سوزی مهیب لس‌آنجلس دارید؟