رییس کل دادگستری هرمزگان گفت: اعضای بزرگترین باند ضرب سکه های تقلبی در کشور به اتهام تهیه و توزیع هزاران قطعه سکه تقلبی بهار آزادی به 66 سال و شش ماه زندان محکوم شدند.
به گزارش ایرنا از روابط عمومی دادگستری استان هرمزگان، حجت الاسلام صادق اکبری روز چهارشنبه افزود: جعل پلمپ، مهر و نشان طلافروشیها، صرافیها و بانک مرکزی و ایجاد اخلال در بازار سکه از جمله جرایم این گروه متقلب بود.
او ادامه داد: متهمان همچنین به ضبط تمام اموال حاصل از جرم به نفع دولت و انتشار حکم توسط مرکز رسانه ای قوه قضاییه محکوم شدند.
رییس کل دادگستری هرمزگان یادآور شد: در پی شکایت شماری از طلافروشان مبنی بر فروش سکه های تقلبی و اغفال آنان از سوی عدهای سودجو، مراتب به صورت ویژه در دستور کار دستگاه قضایی استان هرمزگان قرار گرفت.
حجت الاسلام اکبری اضافه کرد: با گسترش چتر اطلاعاتی و پس از یک ماه پایش تحرک ها و اقدام های متهمان مشخص شد، باند سازمان یافتهای در حاشیه شهرهای تهران و بندرعباس، سکههای تقلبی طلا در سراسر تهیه و توزیع می کند و از طریق شبکه گسترده ای از طلافروشان، واسطهها و عوامل خود به اخلال گسترده در بازار سکه مبادرت کرده است.
وی ادامه داد: پس از شناسایی و دستگیری تعدادی از اعضای این باند، متهم اصلی این پرونده که از بندرعباس به تهران گریخته بود تحت تعقیب قرار گرفت.
رئیس کل دادگستری هرمزگان گفت: پس از شناسایی دیگر عوامل این باند و محل پنهان شدن آنان، به دستور مقام قضایی گروه کارکشته ای از ماموران پلیس امنیت عمومی استان هرمزگان به تهران اعزام شد و با همکاری پلیس امنیت عمومی ناجا در عملیاتی منسجم و گسترده، شش نفر از سرباندهای ضرب سکههای تقلبی را دستگیر کردند.
**کشف هفت هزار قطعه سکه تقلبی آماده فروش
رئیس شورای قضایی استان هرمزگان گفت: در بازرسی از منازل متهمان، کارگاه های متعدد ضرب و ساخت سکه های جعلی، بیش از هفت هزار قطعه سکه تقلبی آماده فروش، دو دستگاه پلمپ سکه، هفت دستگاه تراش ساخت مهر و ضرب سکه، 15 کیلو ورقه مسی برای ساخت سکه تقلبی کشف شد.
حجت الاسلام اکبری افزود: 35 عدد مهر تقلبی ضرب سکه، شش عدد مهر جعلی ادارات و نهادهای دولتی و غیردولتی، تعدادی برچسب تقلبی مربوط به سکه و پلمپ آن، دو دستگاه کیس رایانه مورد استفاده برای جعل مهرهای سکه به همراه هفت دستگاه خودرو و چندین هزار دلار دیگر کشفیات از اعضای این باند است.
رئیس کل دادگستری استان هرمزگان یادآور شد: پس از تکمیل مراحل تحقیقات و صدور کیفرخواست در دادسرای عمومی و انقلاب بندرعباس، این پرونده در شعبه دادگاه کیفری شهرستان بندرعباس رسیدگی و سرانجام منجر به صدور محکومیت آنان شد.
**اعلام جزییات حکم و اسامی و چهره مجرمان
حجت الاسلام والمسلمین اکبری تصریح کرد: به موجب حکم صادره از دادگاه کیفری دو شهرستان بندرعباس، متهمان اصلی و اعضای این باند بزرگ ضرب مسکوکات تقلبی طلا به نامهای 1-یوسف کدپور (کدیور) فرزند احمد 2- فرید کاظم لو فرزند علی 3- سیاوش شهریاری فرزند محمود 4- کاظم شیرمحمدزاده فرزند محمد 5 - حسین کدیور فرزند احمد 6- حامد کدیور فرزند احمد در مجموع به تحمل 66 سال و شش ماه حبس تعزیری، توقیف تمامی اموال حاصل از جرم و منع اشتغال در حرفه طلاسازی و طلافروشی و انتشار حکم محکومیت توسط مرکز رسانه قوه قضاییه، محکوم شدند که حکم صادره پس از تایید دادگاه تجدیدنظر استان هرمزگان اکنون در مرحله اجرا است.
بر این اساس متهمان به نام های، یوسف کدپور (کدیور) فرزند احمد با 11 فقره سابقه کیفری به جرم ساخت سکه شبیه مسکوکات داخلی و خرید و فروش آن و همچنین مشارکت در ترویج این نوع سکه با وصف تعدد و تکرار جرم و سردستگی گروه مجرمانه به 15 سال حبس تعزیری و ضبط اموال تحصیلی شامل مبلغ سه میلیارد و 797 میلیون تومان، خودروی سانتافه، سیزده میلیون تومان وجه نقد و 490 گرم طلا به نفع دولت و به جرم جعل پلمب 59 مغازه طلافروشی و 2 واحد صنفی به 3 سال حبس تعزیری و همچنین به اتهام جعل علامت بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران به 15 سال حبس تعزیری و منع اشتغال به حرفه مربوط به صنف طلا و جواهر و انتشار حکم محکومیت به عنوان مجازات تکمیلی محکوم شد.
همچنین فرید کاظم لو فرزند علی با 14 فقره سابقه کیفری به جرم ترویج مسکوک شبیه سکه طلای داخلی به 15 سال حبس تعزیری، استرداد کلیه اموال به شکات و ضبط اموال حاصل از جرم شامل مبلغ هشتاد میلیون تومان و خودروی مزدا 3 و 10 گرم طلا به نفع دولت و همچنین به اتهام تخریب به 4 سال و نیم حبس تعزیری و منع اشتغال به حرفه مربوط به صنف طلا و انتشار حکم محکومیت به عنوان مجازات تکمیلی محکوم گردید.
سیاوش شهریاری فرزند محمود با چهار فقره سابقه کیفری به جرم خرید سکه با عیار پایین شبیه به مسکوکات داخلی به پنج سال حبس تعزیری و ضبط اموال و وجوه حاصل از جرم به نفع دولت و منع اشتغال به حرفه مربوط به صنف طلا و انتشار حکم محکومیت به عنوان مجازات تکمیلی محکوم شد.
کاظم شیرمحمدزاده فرزند محمد با یک فقره سابقه کیفری به جرم مشارکت در ترویج سکه با عیار پایین شبیه به مسکوکات طلای رایج داخلی از طریق خرید و فروش آن به چهار سال حبس تعزیری و ضبط اموال و وجوه حاصل از جرم به نفع دولت و منع اشتغال به حرفه مربوط به صنف طلا و انتشار حکم محکومیت به عنوان مجازات تکمیلی محکوم شد.
حسین کدیور فرزند احمد با یک فقره سابقه کیفری به جرم معاونت در ترویج سکه شبیه مسکوکات داخلی از طریق تسهیل در خرید و فروش آن به 3 سال حبس تعزیری و منع اشتغال به حرفه مربوط به صنف طلا و انتشار حکم محکومیت به عنوان مجازات تکمیلی محکوم شد.
آخرین متهم این پرونده، حامد کدیور فرزند احمد با یک فقره سابقه کیفری به جرم معاونت در ترویج سکه شبیه مسکوکات داخلی از طریق تسهیل در خرید و فروش آن به 2 سال حبس تعزیری و منع اشتغال به حرفه مربوط به صنف طلا و انتشار حکم محکومیت به عنوان مجازات تکمیلی محکوم شد.
خبر شناسایی و دستگیری اعضای این باند اولین بار در پنجم شهریور امسال از سوی فرمانده انتظامی هرمزگان اعلام شد.
این پرونده سنگین، در کمتر از دو ماه در دستگاه قضایی استان بررسی شده و حکم محکومیت قطعی متهمان آن صادر شده است.
سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.