ته چین؛

طرز تهیه قهوه با طعم کانولی

کد خبر: ۸۴۷۰۹۵
تاریخ انتشار: ۰۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶ 30 October 2018
تعداد بازدید : 115
کد خبر: ۸۴۷۰۹۵
|
۰۸ آبان ۱۳۹۷ - ۱۰:۱۶ 30 October 2018
|
3834 بازدید

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری پنیر ریکوتا
یک قاشق غذاخوری شکر
اندازه سرانگشت دارچین
مقداری وانیل
شات اسپرسو
شیر داغ
اندازه سرانگشت شکر قهوه ای

 

بازدید 3834
کانولی نوعی دسر ایتالیایی است که شامل یک تکه نان رول شده سرخ شده است که داخل آن پنیر ریکوتا همراه با شیرین کننده های دیگر است. در این ویدیو تلاش بر این است که طعم کانولی را به یک قهوه منتقل شود. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟