ته چین؛

طرز تهیه آیس کافی ژاپنی

کد خبر: ۸۴۷۱۵۹
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۶ 31 October 2018
تعداد بازدید : 1360
کد خبر: ۸۴۷۱۵۹
|
۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۱۳:۱۶ 31 October 2018
|
8594 بازدید

مواد لازم:
200 گرم یخ
250 میلی‌لیتر آب
30 گرم قهوه

 

بازدید 8594
پیش از این در تابناک طرز تهیه آیس کافی و قهوه سرد را دیده‌اید. در روش ژاپنی با استفاده از فیلتر وی60 که متعلق به شرکتی ژاپنی است به همان روش پوراور آب جوش را روی قهوه آسیاب شده ای که روی فیلتر وی‌60 قرار دارد ریخته و قهوه در پایین ظرف روی یخ می‌چکد. ویدیوی این طرز تهیه را با زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری