ته چین؛

طرز تهیه قهوه پپرسو

کد خبر: ۸۴۷۲۷۸
تاریخ انتشار: ۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۳ 31 October 2018
تعداد بازدید : 1609
کد خبر: ۸۴۷۲۷۸
|
۰۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۳ 31 October 2018
|
9072 بازدید

مواد لازم:
45 میلی‌لیتر قهوه اسپرسو
دو قاشق چای‌خوری سس شکلات
فلفل آسیاب شده به مقدار کافی

 

بازدید 9072
پپرسو یک نوع قهوه اسپرسو است که از ترکیب قهوه اسپرسو با فلفل بدست می‌آید. در این ترکیب برای توازن بین تلخی مزه قهوه و تندی فلفل از سس شکلات استفاده می‌شود که مزه ای شیرین و تند را در این قهوه ایجاد می‌کند. طرز تهیه قهوه پپرسو را با دیدن این ویدیو فرا بگیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟