ته چین؛

طرز تهیه مافین اسپرسو با سس شکلاتی

کد خبر: ۸۴۸۹۲۱
تاریخ انتشار: ۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۱ 05 November 2018
تعداد بازدید : 423
کد خبر: ۸۴۸۹۲۱
|
۱۴ آبان ۱۳۹۷ - ۰۹:۵۱ 05 November 2018
|
3736 بازدید

مواد لازم:
یک پیمانه و نیم آرد بادام بدون گلوتن
دو قاشق غذاخوری قهوه اسپرسو آسیاب شده
نصف قاشق چای‌خوری جوش شیرین
نصف قاشق چای‌خوری جوز هندی
چهار قاشق غذاخوری روغن نارگیل
یک قاشق چای‌خوری وانیل
دو عدد تخم مرغ
چهار قاشق غذاخوری شربت شیره درخت افرا
یک بند انگشت نمک
چهار قاشق غذاخوری شیر نارگیل
114 گرم شکلات تلخ

 

بازدید 3736
پیش از این در تابناک طرز تهیه مافین‌ها را دیده‌اید در این ویدیو طرز تهیه مافین اسپرسو همراه با سس شکلات را فر می‌گیریم که گلوتن نیز ندارد. برای این منظور از آرد بادام بدون گلوتن استفاده می‌شود و با استفاده از روغن نارگیل و شیر نارگیل طعم ویژه ای در این مافین ها ایجاد می‌کند.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟