ته چین؛

روش خرد کردن دل

کد خبر: ۸۴۹۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ 06 November 2018
تعداد بازدید : 10856
کد خبر: ۸۴۹۴۵۲
|
۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ 06 November 2018
|
21351 بازدید
|
۱
بازدید 21351
۱
«دل» یا همان قلب گوسفند و گاو، یکی از اجزای این چهارپایان‌ است که در قالب‌های مختلف به ویژه به صورت کبابی عرضه می‌شود. جواد جوادی روش خرد کردن این غذا را آموزش داده که در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۹
سلام. متشکرم. خدا خیرتون بده
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟