ته چین؛

روش خرد کردن دل

کد خبر: ۸۴۹۴۵۲
تاریخ انتشار: ۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ 06 November 2018
تعداد بازدید : 10909
کد خبر: ۸۴۹۴۵۲
|
۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۸:۰۳ 06 November 2018
|
21664 بازدید
|
۱
بازدید 21664
۱
«دل» یا همان قلب گوسفند و گاو، یکی از اجزای این چهارپایان‌ است که در قالب‌های مختلف به ویژه به صورت کبابی عرضه می‌شود. جواد جوادی روش خرد کردن این غذا را آموزش داده که در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
علوی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۳۵ - ۱۴۰۱/۰۱/۱۹
سلام. متشکرم. خدا خیرتون بده
نظر شما

سایت تابناک از انتشار نظرات حاوی توهین و افترا و نوشته شده با حروف لاتین (فینگیلیش) معذور است.

نظرسنجی
ترامپ به ایران پیشنهاد رسمی مذاکره مستقیم خواهد داد؟