5 گزینه نهایی شهرداری تهران را بیشتر بشناسید/ رقابت انتخاب شهردار بین دو حزب اتحاد ملت و اعتماد ملی!

اصلاح طلبان شورای شهر، همچون دو انتخاب قبلی خود برای شهرداری تهران در یک سال گذشته ـ که یکی به دلیل بیماری و دیگری به دلیل بازنشستگی، کرسی عالی مدیریت شهری پایتخت را واگذار کردند ـ این بار هم تلاش زیادی برای انتخاب دموکراتیک از خود نشان دادند و گزینه های زیادی را (سی تن) برای شهردار شدن معرفی کردند، ولی باز هم عده ای محدود در سبد انتخاب نهایی آنها قرار گرفتند.
کد خبر: ۸۴۹۵۵۵
|
۱۵ آبان ۱۳۹۷ - ۱۷:۱۷ 06 November 2018
|
17972 بازدید
|

اصلاح طلبان شورای شهر، همچون دو انتخاب قبلی خود برای شهرداری تهران در یک سال گذشته ـ که یکی به دلیل بیماری و دیگری به دلیل بازنشستگی، کرسی عالی مدیریت شهری پایتخت را واگذار کردند ـ این بار هم تلاش زیادی برای انتخاب دموکراتیک از خود نشان دادند و گزینه های زیادی را (سی تن) برای شهردار شدن معرفی کردند، ولی باز هم عده ای محدود در سبد انتخاب نهایی آنها قرار گرفتند.

به گزارش «تابناک»؛ شورای شهری ها در میان 30 گزینه اولیه خود برای حفظ ظاهر شعارهای انتخاباتی شان، از چند زن و چند چهره جوان به عنوان افرادی که در لیست انتظار و انتخاب شهرداری قرار گرفته اند، نام بردند، اما همان طور که پیش بینی می شد، نام هیچ یک از این افراد در میان 5 گزینه نهایی قرار نگرفت تا فرصت برای شهردار شدن تنها در انتخاب چند گزینه معدود ـ که از قبل هم قابل پیش بینی و انتظار بودند ـ قرار بگیرد.

مطابق با انتخاب اصلاح طلبان شورا، اعضای شورای شهر تهران با رأی خود آقایان «رسول کشت‌پور» با 14 رأی، «عباس آخوندی» با 11رأی، «پیروز حناچی» با 11 رأی، «غلامرضا انصاری» با 10 رأی و و «سید کامل تقوی نژاد» را با 10 رأی را به عنوان پنج گزینه نهایی شهرداری تهران از میان ١٣ تن انتخاب کردند تا در نهایت یکی از این افراد را به سمت شهردار جدید تهران بزودی معرفی کنند.

گزینه نزدیک به اعتماد ملی باز هم بیشترین رأی را کسب کرد

اولین انتخاب امروز اعضای شورای شهر تهران، یک گزینه کاملا غافلگیرکننده است. اصلاح طلبان شورای شهر «رسول کشت‌پور» شهردار منطقه 2 را با بیشترین رأی به عنوان اولین چهره در بین 5 گزینه نهایی خود معرفی کردند و 14 رأی به او دادند. بر اساس سوابقی که کشت‌پور دارد، گفته می شود، او سابقه بیش از 15 سال فعالیت مستمر مدیریت شهری با عنوان شهردار در شهرهای مختلف استان تهران، ارومیه و همچنین 4 سال به عنوان شهردار منطقه ۲ تهران را در کارنامه خود دارد.

کشت‌پور که از او به عنوان چهره نزدیک به حزب اعتماد ملی نام برده می شود، همچنین مدتی عهده‌دار سمت مشاور عالی سازمان و رئیس هیأت‌مدیره شرکت سرمایه‌گذاری کیش بوده است. آخرین جایگاه مدیریتی وی، ریاست هیأت‌مدیره شرکت پارس سازه تأمین، وابسته به شرکت شستاست. کشت‌پور دارای مدرک کارشناسی مدیریت بازرگانی و فوق دیپلم حقوق است.

گفته می‌شود کشت‌پور مدتی از خدمت در شهرداری به دور بوده و در سال گذشته بار دیگر به دعوت نجفی شهردار اسبق تهران به سمت شهرداری منطقه 2 منصوب می‌شود. هر چند گفته می شود حتی در صورت انتخاب اعضای شورای شهر، او احتمالا به دلیل بازنشستگی نتواند به عنوان شهردار تهران مشغول به کار شود.

آخوندی و تلاش برای شهردار شدن در تهران

شاید شناخته ترین گزینه در میان 5 انتخاب نهایی اعضای شورای شهر، «عباس احمد آخوندی» وزیر مستعفی راه و شهرسازی دولت روحانی باشد که در 5 سال اخیر، یکی از اعضای دولت تدبیر و امید بوده است. او 61 سال دارد و در عراق (شهر نجف) به دنیا آمده است. آخوندی که مورد حمایت حزب اتحاد ملت است، تاکنون مسئولیت های زیادی بر عهده داشته که حداقل در آخرین مورد آن یعنی وزارت 5 ساله به عنوان وزیر راه و شهرسازی توفیقی نداشت و در کانون حاشیه های مربوط به دولت قرار داشت.

آخوندی که باجناق حجت الاسلام «علی اکبر ناطق نوری» است، در سال های ۱۳۶۱ تا ۱۳۶۵ معاون سیاسی وزیر کشور وقت یعنی علی‌اکبر ناطق نوری بوده و در سال های ۱۳۷۲ تا ۱۳۷۶ در کابینه دوم دولت مرحوم آیت الله «اکبر هاشمی رفسنجانی» وزیر مسکن و شهرسازی بوده‌ و یکسال قائم قام «علی لاریجانی» در زمان ریاستش بر سازمان صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران بوده است.

آخوندی در جریان انتخابات ریاست جمهوری سال 88، مشاور «میرحسین موسوی» نامزد انتخابات ریاست‌جمهوری و از رؤسای ستاد انتخاباتی وی بود. آخوندی در جریان دوره پنج ساله وزارتش 3 بار استیضاح و هر بار موفق به اخذ مجدد رأی اعتماد مجلس شد. وی سرانجام در ۲۸ مهرماه ۱۳۹۷ با انتشار نامه استعفای قبلی خود، رسما از وزارت راه و شهرسازی استعفا داد و رئیس جمهور نیز پذیرفت.

گزینه همیشه مطرح برای شهرداری

«پیروز حناچی» معاون فنی 54 ساله شهرداری تهران و سیاستمدار اصلاح طلب از گزینه های همیشه مطرح برای شهرداری پایتخت بوده و حداقل در جریان دو انتخاب قبلی نام او همواره به عنوان یکی از چهره های مطرح برای تصدی کرسی شهرداری تهران ذکر شده است. حناچی، دبیر شورای عالی شهرسازی و معماری ایران و معاون معماری و شهرسازی وزیر راه در دولت یازدهم دانش‌آموخته معماری از دانشگاه تهران و فارغ‌التحصیل دکترای تخصصی مرمت شهری و باززنده سازی شهرهای تاریخی است.

از حناچی به عنوان یکی از گزینه‌های اصلی وزارت مسکن و شهرسازی، در صورت تفکیک وزارت راه و شهرسازی به دو وزارت مسکن و شهرسازی و وزارت راه و ترابری نام برده می‌شد. حناچی در 25 مهر ماه ۱۳۹۶ طی حکمی از سوی «محمدعلی نجفی» شهردار تهران به سمت معاون فنی و عمرانی شهرداری تهران منصوب شد و از چهره های مورد حمایت حزب اتحاد ملت است.

سومین گزینه حزب اتحاد ملت هم گزینه شهرداری شد

«غلامرضا انصاری» قائم مقام دبیرکل حزب اتحاد ملت ایران اسلامی و عضو چهارمین دوره شورای شهر تهران بوده است. وی دارای مدارک دکترای علوم آزمایشگاهی،MPH سالمندی و دکترای مدیریت رفاه اجتماعی است و سابقه نمایندگی مردم مشهد و کلات در دوره چهارم مجلس شورای اسلامی، ریاست سازمان بهزیستی کشور در سال های ۱۳۷۶ الی ۱۳۸۰را در کارنامه دارد.

انصاری سفیر ایران در ترکمنستان از ژوئن ۲۰۰۵ تا ۲ اکتبر ۲۰۰۸ بوده و از کاندیداهای تصدی پست شهرداری مشهد از سوی شورای شهر پنجم بود که البته در نهایت رقابت را به تقی زاده خامسی باخت. راه‌اندازی طرح ارمغان بهزیست، تأسیس المپیک ویژه معلولین ذهنی و... از جمله برخی اقدامات او در دوره ریاست سازمان بهزیستی بود.

رئیس مالیات گزینه ای برای همه مسئولیت ها

«سید کامل تقوی‌نژاد» 54 ساله معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی و رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور است. او که مورد حمایت حزب اعتماد ملی است پس از پایان تحصیلات خود در دانشکده علوم اجتماعی و مدیریت دانشگاه تهران به عنوان کارشناس اجتماعی در نخست وزیری مشغول به کار شد. وی پیش از این در سمت های اجرایی معاون وزیر امور اقتصادی و دارایی، معاون وزیر تعاون در دولت خاتمی، عضو هیأت مدیره بانک سپه، مدیر عامل بانک سپه، رئیس سازمان برنامه و بودجه گیلان، مدیرکل در مجموعه وزارت کشور، وزارت جهاد سازندگی و سازمان ثبت احوال کشور، عضو هیئت مدیره شرکت های سرمایه‌گذاری، بازرگانی و تولیدی بخش دولتی و مدیریت عاملی بانک سپه فعالیت کرده است. وی همچنین در انتخابات مجلس از حوزه تهران کاندیدا بود که صد و هفتاد هزار رأی به دست آورد.

در ۲۲ آذر ۱۳۹۴ با تأیید هیأت دولت، سید کامل تقوی‌نژاد، مدیرعامل بانک سپه، به ریاست سازمان امور مالیاتی کشور منصوب شد. وی اولویت اول این سازمان را اجرای کامل طرح جامع مالیاتی و زمان اجرایی شدن این طرح را بهمن ۹۵ اعلام کرده و در اولین نشست خبری خود سرکشی دولت به حساب‌های بانکی مردم را رد کرد و گفت: کارگروه‌های ویژه مالیاتی فقط حساب‌های بانکی افرادی را کنترل می‌کنند که توسط دستگاه‌های ذی‌ربط «مشکوک» اعلام شده باشد. این روزها هر پستی خالی می شود نام تقوی نژاد به عنوان یکی از چهره های مطرح برای آن مسئولیت هم شنیده می شود مثلا در جریان انتخاب وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی از او به عنوان یک گزینه جدی نام برده می شد و حالا نام او برای شهرداری تهران مطرح است.

این 5 تن باید در مدت مشخص شده از سوی اعضای شورای شهر تهران گزارش برنامه‌های خود را ارئه دهند تا در نهایت پس از بررسی اعضای شورا یک نفر به عنوان شهردار جدید پایتخت انتخاب شود. اما بررسی سوابق آنها نشان می دهد که اصلاح طلبان شورای شهر اسیر رقابت های حزبی و سیاسی اند تا یک انتخاب اصولی و به نفع عامه مردم، چون می توان در حقیقت رقابت انتخاب شهردار را بین دو حزب اتحاد ملت و اعتماد ملی خواند تا انتخابی برای بهبود وضعیت شهر تهران!

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳ صفحه خبر
بلیط هواپیما
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۲
در انتظار بررسی: ۲۴
انتشار یافته: ۳۶
ژوپیتر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
الکی بازی چرا در می ارین ، شهردار اخوندی هستش ، خیلی وقته مشخصه ، هی فیلم بازی کنین برا ملت ،
پاسخ ها
خان محمدعلی آقا
| Iran (Islamic Republic of) |
۲۲:۲۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
بهترین گزینه برای شهردار شدن
جناب آقای دکتر علی اکبر ولایتیه
سپهر
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۳۶ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
عاقبت رای دادن لیستی!
واقعا ملت ایران .......ترینهای دنیا هستند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
آخوندی ؟؟/!!!! با سابقه ای که در وزارت مسکن داستند و باعث این همه گرانی شدند ، آیا باید برود به شهرداری تهران و آنجا را نیز برای همیشه از بین ببرد ؟. اگر ایشان در این پست قرار بگیرد . معلوم می شود که مملکت چه خبر است .
محمد
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۰ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
چه مصیبتی است !!!! که سقف توقع مردم باید به اندازه ته کیسه اقایان باشد تهران یک کشور 10 میلیونی است وحداقل به اندازه معاون اول رییس جمهور ظرفیت مدیریتی لازم دارد ، اگر در انتخاب و انتصاب دین حاکم نیست لا اقل ازادگی حاکم باشد.
سبوس برنج شمال
|
United States of America
|
۱۷:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
گم شده ما پیدا شد










ای وای عباس آقای ما هم که در میونشون حضور داره.
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۴ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
تهران به تنهایی به اندازه یک کشور معضل داره
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۷:۴۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
باآخوندی نظریه پرداز علی برکت الله
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۰۱ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
مردم سرکارند
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
به گرد پای قالیباف هم نخواهند رسید
ایرانی
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۱۹ - ۱۳۹۷/۰۸/۱۵
سلام
رای ما پیروز حناچی - آخوندی اگر می تونست تو وزارتش موفق بود
برچسب منتخب
# مهاجران افغان # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سوریه # دمشق # الجولانی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
سرمربی بعدی تیم پرسپولیس چه کسی باشد؟