ته چین؛

تکنیک‌های پوست کندن تخم مرغ، پیاز و سیر

کد خبر: ۸۵۰۲۹۳
تاریخ انتشار: ۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۵ 10 November 2018
تعداد بازدید : 7318
کد خبر: ۸۵۰۲۹۳
|
۱۹ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۰۵ 10 November 2018
|
11189 بازدید
بازدید 11189
پوست کندن پیاز ، سیر و تخم مرغ کاری زمان‌بر و حتی حوصله سر بر است. اما اگر فوت و فن و تکنیک‌های پوست گیری را بلد باشید به سادگی و با سرعت می‌توانید این کار را انجام دهید. در این ویدیو این تکنیک ها را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟