ته چین؛

طرز تهیه شامی به سبک سنتی

کد خبر: ۸۵۰۶۳۳
تاریخ انتشار: ۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۹ 11 November 2018
تعداد بازدید : 16901
کد خبر: ۸۵۰۶۳۳
|
۲۰ آبان ۱۳۹۷ - ۲۱:۱۹ 11 November 2018
|
31321 بازدید
بازدید 31321
یکی از شیوه‌های سنتی تهیه کتلت گوشت که به شامی در نزد پیشینیان مشهور بود، مخلوط گوشت و نخود بود. گاهی برای پخت گوشت پخته شده و با آرد یا پودر سوخاری مخلوط می‌شود و ترکیب شامی متفاوت می‌شود اما ترکیب سنتی متکشل از گوشت و نخود است که با مواد دیگری مخلوط شده و سرخ می‌شود. طرز تهیه شامی به سبک سنتی را در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟