ته چین؛

طرز تهیه سالسای انبه

کد خبر: ۸۵۲۳۴۷
تاریخ انتشار: ۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۵ 18 November 2018
تعداد بازدید : 346
کد خبر: ۸۵۲۳۴۷
|
۲۷ آبان ۱۳۹۷ - ۱۹:۵۵ 18 November 2018
|
6022 بازدید

مواد لازم:

یک عدد انبه
یک چهارم پیمانه فلفل قرمز ریز خرد شده
یک پیازچه خرد شده
دو قاشق غذاخوری گشنیز تازه
و یک فلفل تند تازه‌ هالوپینوی ریز خرد شده
دو قاشق غذاخوری آب لیمو شیرازی
و یک قاشق غذاخوری آب لیمو

 

بازدید 6022
سس سالسا یک سس مکزیکی است که انواع مختلفی دارد و معمولا تند است و پایه سس آن گوجه است. در این ویدیو طرز تهیه یک سس سالسای متفاوت از انبه را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟