ته‌چین؛

روش تمیز کردن ماهیتابه چدنی

کد خبر: ۸۵۳۳۲۲
تاریخ انتشار: ۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 22 November 2018
تعداد بازدید : 4471
کد خبر: ۸۵۳۳۲۲
|
۰۱ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۰۰ 22 November 2018
|
15243 بازدید
بازدید 15243
ماهیتابه‌های چدنی یکی از بهترین انواع ماهی‌تابه‌ها هستند و معمولا از آن‌ها در رستوران‌ها یا منازل برای پخت انواع استیک یا خوراک استفاده می‌شود. این ماهیتابه‌ها توانایی بالایی در جذب گرما و ایجاد حرارت زیاد دارند و همین امر آن‌ها را برای سرخ کردن مواد گوناگون ایده‌آل می‌سازد. با این وجود یکی از مشکلاتی که این ماهیتابه‌ها دارند، سخت بودن تمیز کردن آن‌ها و زنگ زدگی است. در این ویدیو راه حل این مشکل و روش حل آن را فرا می‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟