ته‌چین؛

طرز تهیه میگو کبابی خوابانده شده در سیر و سبزیجات معطر

کد خبر: ۸۵۵۳۲۸
تاریخ انتشار: ۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰ 29 November 2018
تعداد بازدید : 1459
کد خبر: ۸۵۵۳۲۸
|
۰۸ آذر ۱۳۹۷ - ۱۷:۳۰ 29 November 2018
|
6497 بازدید

مواد لازم:
دو قاشق چای‌خوری پاپریکا
دو قاشق چای‌خوری سیر خرد شده
دو قاشق چای‌خوری ادویه‌های ایتالیایی ریحان،پونه‌کوهی،رزماری،آویشن
دو قاشق غذاخوری آب‌لیمو
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
نصف قاشق چای‌خوری فلفل سیاه
دو قاشق چای‌خوری ریحان خشک شده
دو قاشق غذاخوری شکر قهوه‌ای
نهصد گرم میگو

بازدید 6497
روش های مختلفی برای طعم‌دار کردن و پخت میگو وجود دارد. یکی از بهترین روش‌های طعم‌دار کردن و پخت میگو، روشی است که این ویدیو به نمایش درآمده است و طعم و عطر بی‌نظیری به میگو می‌دهد.
اشتراک گذاری
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟