اقتصاد در گذر زمان

از تقدیم لایحه قرضه از بانک شاهی به مجلس تا موظف شدن آستان قدس به پرداخت مالیات

موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی دوازدهمین روز آذر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.
کد خبر: ۸۵۶۷۸۹
|
۱۲ آذر ۱۳۹۷ - ۰۷:۰۰ 03 December 2018
|
2559 بازدید

به گزارش تابناک اقتصادی، تاریخ اقتصاد ایران و جهان آینه ای است تمام نما از رویدادهای اقتصادی که در گذشته رخ داده است و بیانگر ریشه های تاریخی بسیاری از واقعیت های امروز ایران و جهان است. موضوع "اقتصاد ایران و جهان در گذر زمان" در این نوشتار به وقایع تاریخی دوازدهمین روز آذر ماه اختصاص دارد که به طور مستقیم و غیر مستقیم اقتصاد ایران و جهان را متاثر کرده است.

 

12 آذر 1289، صنیع ‌الدوله وزیر مالیه لایحه قرضه از بانک شاهی را به مجلس تقدیم کرد. مجلس نیز درخواست کرد که برنامه مخارج به لایحه ضمیمه شود.

12 آذر 1311، شرکت نفت انگلیس و ایران اقدام ایران مبنی بر لغو قرارداد دارسی را غیرقانونی تلقی کرد و درخواست نمود دولت ایران از تصمیم خود صرف ‌نظر کند.

12 آذر 1332، نمايندگان صندوق بين‌ المللي پول وارد ايران شدند.

12 آذر 1334، کار ساخت کارخانه سیمان دورود به یک شرکت انگلیسی سپرده شد.

12 آذر 1339، به دنبال سفر شریف امامی به کابل یک قرارداد فروش مواد نفتی میان دو کشور امضا شد. همچنین در این روز، دولت دویست هزار تن از آمریکا گندم خرید.

12 آذر 1344، دکتر فرهنگ مهر معاون نخست‌ وزیر به مدیریت عامل شرکت سهامی بیمه ایران منصوب شد.

12 آذر 1345، نیروگاه برق حرارتی شهر تبریز که از شوروی خریده شده بود در تبریز نصب و راه ‌اندازی شد. همچنین در این روز، براساس نتایج سرشماری، جمعیت ایران ۲۵ میلیون و ۷۸۹ هزار نفر اعلام شد.

12 آذر 1346، کارخانه عظیم لوله ‌سازی اهواز گشایش یافت. همچنین در این روز، ایتالیا یک هیات ۲۰ نفری از صاحبان صنایع را برای سرمایه‌گذاری به ایران فرستاد.

12 آذر 1347، بانک عمران دویست میلیون تومان به دانشگاه شیراز وام داد تا برای استادان خانه بسازد.

12 آذر 1353، وزیر نفت و معادن مصر وارد تهران شد.

12 آذر 1390، واحد اطلاعات اکونومیست اعلام کرد که ذخایر ایران به جز طلا در سال‌جاری افزایش چهار میلیارد و ۸۰۰ میلیون دلاری خواهد داشت.

12 آذر 1391، معاون رییس قوه قضائیه و رییس سازمان ثبت اسناد و املاک کشور از ممنوع الخروج شدن حدود ۱۳ هزار بدهکار بانکی در ۶ ماه نخست سال 91 خبر داد و گفت: در این مدت از سه هزار و ۸۵۴ نفر رفع ممنوعیت شده است.

12 آذر 1393، نمایندگان مجلس شورای اسلامی مصوب کردند که آستان قدس رضوی موظف به پرداخت مالیات مستقیم و مالیات بر ارزش افزوده است.

 

منابع: روزنامه دنیای اقتصاد و موسسه مطالعات و پژوهش های سیاسی

 

 

اشتراک گذاری
تور پاییز ۱۴۰۳
بلیط هواپیما تبلیغ پایین متن خبر
مطالب مرتبط
برچسب منتخب
# قیمت طلا # مهاجران افغان # حمله اسرائیل به ایران # انتخابات آمریکا # ترامپ # حمله ایران به اسرائیل # قیمت دلار # سردار سلامی
الی گشت
قیمت امروز آهن آلات
نظرسنجی
عملکرد صد روز نخست دولت مسعود پزشکیان را چگونه ارزیابی می کنید؟